Sarıyer Kefeliköy’de açılışı yapılan Elaşina Restaurant, ızgara çeşitlerinden balık menüsüne, pide çeşitlerinden salatalara, tatlılardan ev yemeklerine kadar birbirinden doyumsuz tatlarını eşsiz manzarası eşliğinde konuklarına sunuyor.

“Kahvaltı önce kalpten, sonra boğazdan geçer” mottosuyla sabah servisi ile hizmet vermeye başlayan Elaşina Restaurant, merkezi konumu, Boğaz’a nazır mevkisi ve yeşilin maviyle kucaklaştığı Sarıyer’de konuklarını ağırlıyor.

Yoğun katılım ile açılışı gerçekleştirilen Elaşina Restaurant da, konuklar Karadeniz yöresine ait müzikler eşliğinde eğlenceli saatler yaşadı.

“Lezzet ve huzur ortamı Elaşina Restaurant”

Elaşina Restaurant hakkında bilgiler veren işletme ortaklarından Tolga Girit, “Elaşina, ismini Lazcadan alıyor. Hatıra anlamına geliyor. Toplam 4 ortağız. Karadenizli aileler olarak Sarıyer’e güzel bir değer katmak istedik. Bu kapsamda Elaşina Restaurant’ın açılışını gerçekleştirdik. Tüm konuklarımıza rahatça gelebileceği, huzurlu bir ortamda, geniş menümüzle ve lezzetli ürünlerimizle hizmet vermeyi misyon edindik. Menümüzde sabah kahvaltısı, pide çeşitleri, ev yemekleri, ızgara çeşitleri, salata çeşitleri ve tatlılar bulunuyor. Ayrıca balık ve pide bölümleri farklı olacak. Yani balık yiyen konuklarımız işletmemizin diğer bölümünde yer alacak. Her bütçeye uygun bir fiyat politikamız var. Bu yüzden özel bir kitlemiz yok. Kapımız herkese açık. İşletmemize gelenlere balığı sevdirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

“Sarıyerliler böyle bir mekanın özlemini çekiyorlardı”

İşletmenin diğer ortağı Çetin Yıldız, “Hizmet sektörü uzun yıllardır içerisinde bulunduğumuz ve sevdiğimiz bir alan. İş teklifi geldiği zaman bu alanda tecrübeli ve donanımlı olan ortaklarımdan dolayı düşünmeden kabul ettim. Hava soğuk olmasına rağmen açılışımıza dostlarımız ve Sarıyerliler yoğun ilgi gösterdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aslında bu bize özlenen bir mekanın hizmete açıldığının da göstergesi. Sarıyerliler bu tarz bir işletme bekliyorlarmış” diye konuştu.

“Bizi görmeden Sarıyer’e giriş yok”

Ortaklardan Eray Yıldırımkaya ise, “Mekanımızın konumuna şu yönden bakıyorum. Sarıyer’in ilk girişi bizim kapımızdan gerçekleşiyor. Bizi görmeden girmek yok diyoruz. 30 senelik pide mazisi olan mekana yeni bir konsept ile balığı da ekledik. Sarıyer deyince akla 3 şey gelir: Martısı, renkleri ve böreği. Biz bunlara ek olarak balığı da katıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kefeliköy, Bağlar Yolu Sk. No: 3 Sarıyer

İletişim: 0536 687 02 53

www.elasina.com