30 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Murat İçli, İstinye’de kendi adını taşıyan özel kliniğini açtı.

İstinye Devlet Hastanesi’nde uzun yıllardır Kulak Burun Boğaz uzmanı çalışan Op. Dr. Murat İçli, İstinye Caddesi üzerinde son teknolojik ekipmanlarla donatılan ve kendi ismini taşıyan kliniğini sade bir törenle hizmete açtı.

İstinye Devlet Hastanesi’nde görevli çok sayıda doktor ve davetli katıldığı açılış, samimi ortamda müzik dinletisi ile gerçekleşti. 

Yeni açtığı muayenesinden dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Op. Dr. İçli, “30 yıldır doktorluk gibi kutsal bir mesleği icra ediyorum ve kısa bir süre önce emekli oldum. Hastalarımızın sorunlarına en iyi şekilde cevap vermek için İstinye bölgesinde açtığımız kliniğimizde; kulak burun boğaz hastalıkları dışında çene botoksu, diş sıkma botoksu veya burun estetik ameliyatları sonrası oluşan problemleri düzeltebilmek için dolgu işlemleri gibi hizmetlerde vereceğiz” diye konuştu. 

 

EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ

İçli, “Kliniğimizde son teknoloji ürünler ile hizmet ve kalite anlayışından hiçbir taviz vermeden hastalarımıza en iyi hizmeti sunacağız. Klinik olarak ilk önceliğimiz temizlik, hijyen ve mahremiyet. Bu noktada çok titiz bir şekilde çalışacağız” dedi. 

Adres: İstinye Mah. İstinye Cad. No:20/4

Tel: 0532 483 19 28