İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, özellikle corona virüs hastaları ile ilgili yetkililerden bilgi alırken, sağlık personeline de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Corona virüs vakasının ülkemizde en çok görüldüğü şehir İstanbul. Binlerce insan salgına yakalanırken, görevli sağlık personelleri de canla başla hastaları tedavi ediyor. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu da ilçedeki son durum ile ilgili bilgi almak için Sarıyer’e geldi.

SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan araştırmalar Sarıyer’in İstanbul’daki ilçeler arasında en az riskli yerler arasında olduğunu gösterirken, ilçede corona virüs vakası ve can kayıpları da yaşanıyor. Diğer semtlere göre Sarıyer’in daha iyi durumda olması yetkilileri memnun ederken, bu tablonun sürmesi için çalışmalar da devam ediyor. Bu kapsamda Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, çalışmalar ve ilçedeki salgın tablosu ile ilgili bilgiler alırken, Memişoğlu ayrıca servis bölümünde tedavi gören hastalarla da sohbet etti.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ziyaret ile ilgili resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, “İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Kemal Memişoğlu hastanemizi ziyaret ederek, hastalarımız hakkında bilgi almış ve sağlık ekibine teşekkür etmiştir. Ziyaretleri için hastanemiz adına kendisine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ