Yaklaşık 6 yıldır Sarıyer’de ortodonti tedavileri (diş teli) alanında çalışmalarını sürdüren başarılı Ortodontist Dr. Aydan Coşkun Ateş, yeni muayenesinde hastalarına hizmet vermeye devam ediyor. Ateş, “Hastalarımızı yeni gülüşlerine kavuşturuyoruz” dedi.

Sarıyer’in tanınan ve dijital ortodonti çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Ortodontist Dr. Aydan Coşkun Ateş, ortodonti hizmetini yeni muayenesinde sürdürüyor.

“Özveri ile hizmet sunuyoruz”

Çalışmaları hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Ateş, “Sarıyer ve yakın çevresindeki hastalarımıza yaklaşık 6 yıldır ortodontik tedaviler konusunda özveri ile hizmet sunarak, yeni gülüşlerine kavuşturduk. Diş hekimliği ve özellikle dijital diş hekimliği ilerlemeye devam ediyor, biz de gerek hasta konforu ve hizmet kalitesi gerek ortodontik tedaviler ve yenilikler yönünden güncel olmaya çalışıyoruz. Ayrıca bu gelişmeleri hastalarımızın tedavilerine yansıtıyoruz” dedi.

Dr. Ateş’ten,  hastalarına davet

Yeni muayenehanesinde Sarıyerlilere hizmet vereceğini söyleyen Ateş, “Yeni muayenehanemize tüm bu gelişmeleri eksiksiz bir şekilde uygulayabilmek istediğimiz için hizmete açmak, detaycılığımız yüzünden biraz zaman aldı. Ama sonuçta, çalışırken hastalarımız kadar bizi de mutlu edecek ve boğaz manzarası ile birlikte keyifli tedavi süreci sunduğumuz bir atmosfer ortaya çıktı. Hastalarımızı yeni muayenehanemize bir kahve içmeye bekleriz” diye konuştu.

Aydan Coşkun Ateş kimdir?

1996 - 2000 yılları arasında Kabataş Erkek Lisesi’nde eğitim alan Ateş, 2000-2006 yılları arasında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni birincilikle bitirdi. Türk Ortodonti Derneği, Amerikan Ortodonti Derneği (American Association of Orthodontics) ve Dünya Ortodontisler Birliği (World Federation of Orthodontics) üyesi olan başarılı doktor, Excellence in Orthodontics: In search of esthetics and function according to Roth Philosophy konulu 2 yıllık kurs programına katıldı.

Mesarburnu Cad. Baştımar2 Ap. No:77/1 Sarıyer

Tel: (0212) 271 71 77

GSM: (0544) 271 71 75

www.sariyerortodonti.com

Mail: [email protected]

Mail: [email protected]