6AK Parti’nin Sarıyer’de gerçekleştirdiği önemli yatırımlardan biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki inşaatına başlanıldı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Ağız ve Diş sağlığı Merkezi inşaatının bulunduğu alanda Sarıyer Posta’ya bilgi verdi. Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na Sarıyer’de gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerle ilgili açıklama yaparken, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de önemli bir sağlık ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

TEMELİNİ SAĞLIK BAKANI ATACAK

İstanbul’da bulunan 3 merkezden bir benzerini Sarıyer’e kazandırmaktan gurur duyduklarını söyleyen Özdemir, “Şu an hafriyat çalışmaları devam eden merkezimizin temelini yakın bir zamanda Sağlık Bakanımızın da katılacağı bir törenle atacağız. Kısa bir sürede tamamlanan inşaattan sonra iç döşemesi yapılıp, tıbbi cihazlar yerleştirilecek ve personel ataması gerçekleştirilerek, hizmete girecek” dedi.

Öte yandan İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve 22 doktorun hizmet vereceği Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor. Merkezin yapımı için 3 milyon TL ödenek ayrıldığı belirtildi.