1AK Parti Hükümeti’nin Sarıyer’de gerçekleştirdiği kamu yatırımları arasında yer alan 350 yataklı Devlet Hastanesi’nin temeli Pazar günü Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılacak.2

Türkiye’nin en modern sağlık kuruluşlarından biri olacağı belirtilen Sarıyer Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni için hazırlıklar hızla yürütülüyor.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada inşaatı TOKİ tarafından yapılan Sarıyer Devlet Hastanesi’nin temel atma töreninin 19 Mayıs saat 13:30 da gerçekleştirileceği belirtildi.

3AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer halkına verdikleri sözü tek tek yerine getirdiklerini belirterek, "Karayolu tünelini hizmete sokup trafik sorununu çözdük. Devlet Hastanesi'ni en kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımızın kullanımına açarak sağlık alanındaki en önemli problemi de çözmüş olacağız. 29 Mayıs'ta da 3. köprünün temelini atarak bir büyük projenin daha gerçekleşmesi için adım atacağız. Tüm bu açılışlara Sarıyer halkını davet ediyor, verdiğimiz sözleri tuttuğumuza ve hizmetlerimizin oluşmasına tanıklık etmelerini istiyoruz" dedi.