Sarıyer’in ve edebiyat dünyasının sevilen yazarlarından Cafer Hergünsel, yeni çıkardığı 'Yıldız Sineması Destanı' isimli kitabı için imza günü düzenledi. Etkinliğe çok sayıda edebiyatsever katıldı.

10. kitabını piyasaya süren Yazar Cafer Hergünsel, Emirgan Sevenler Derneği'nde imza günü düzenledi. Emirgan'daki Yıldız Sineması'nın bulunduğu alana otopark yapmak isteyenlere karşı verilen mücadelenin anlatıldığı kitap, raflardaki yerini aldı.

EMİRGAN'DAN RANTA GEÇİT YOK

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Cafer Hergünsel, "Emirgan'da bulunan Yıldız Sineması'nı otopark yapmak istiyorlardı. Yaklaşık 2 ay boyunca verdiğimiz mücadele sonunda buna engel olduk. Rant çetelerine karşı Emirgan Sevenler Derneği olarak mahalle halkının yanında olduk. Yeni kitabımda da bu serüveni anlattım. Bu kitabı yazmamın en büyük nedeni gelecek nesil verilen mücadeleleri bilmesi, kötülüklere karşı durması" dedi.

"PANDEMİ TEMBELLİĞE NEDEN OLDU"

Hergünsel, "Covid-19 pandemisi Türkiye'de olumsuz etkilemediği ender gruplardan biriyiz. Açık havada 4 kere imza günü düzenledik. Kurallara uyduğunuz sürece açık ortamda istediğiniz etkinliği yapabilirsiniz. Açıkçası pandemi tembelliğe neden oldu. Çalışmayanlar için de bir bahane oldu" diye konuştu.

Edebiyata ve sanat verdiği destekten dolayı Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu'na teşekkür eden Hergünsel, imzalı kitabını hediye etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ