Turizm alanında Sarıyer’in önde gelen firmaları arasında olan 1982 Turizm Event Managenent Company, 2014 yılından beri kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.


oğuz çetin
2014 yılından beri kaliteli hizmet sunan 1982 Turizm Event Managenent Company turizm sektöründe yeni bir çığır açıyor.

Uçak bileti, toplantı organizasyonu, vize, pasaport, transfer, assistant hizmeti ve daha birçok alanda, uzman kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor. Sarıyer’in sevilen simalarından Firma sahibi Oğuz Çetin’in tecrübesiyle müşterilerine ayrıcalık sunuyor.  En büyük iş prensiplerinin; etik ve ahlaki yapıdan asla ödün vermemesi olan 1982 Turizm, bireysel ve kurumsal müşterilerini gereksiz zaman kaybına uğramadan, konsoloslukta yaşanabilecek problemlere takılmadan hazırlanması gereken belgeleri sonuç odaklı çalışmaktır. 1982 Turizm ailesi çalışma süreci boyunca yüzlerce kişiye vize alan ve hayallerine kavuşturturdu.

Sizin yerinize bütün işlemlerinizi yapıyor


Fransa, İtalya, İspanya, Almanya yani kısacası Schengen Vizesi kapsamına dâhil olan her ülke için vize işlemlerinizde profesyonel ekibi ile yardımınıza hazır.  1982 Turizm bünyesinde her konsolosluk ile özel ilgilenen çalışma arkadaşlarımız bulunuyor. Ayrıca İngiltere ve Amerika olmak üzere Schengen Vizesi veriliyor. Vize başvurusu için randevunuzun alınmasından başlayıp, doğru evrakların hazırlanması, konaklama ve ulaşım rezervasyonları, seyahat sağlık sigortası, başvurunun en önemli kısmı olan vize başvuru formunun en doğru şekilde en ince ayrıntılara kadar düşünülüp doldurulması, pasaportunuzun teslimi ve geri alınıp size ulaştırmasına kadar her anını anbean takip ediyor.

Uygun fiyat politikası


Birçok dünya ülkesi vatandaşı çok uygun fiyatlara başka bir ülkeye seyahat edebileceklerini belirten 1982 Turizm’in Finans Müdürü Hakkı Atağ, “Bu durum ülkemizde maalesef aynı değil. Yurtdışı seyahati lüks gözü ile bakılan bir aktivite olarak görünür. Bunun nedenleri arasında pasaport fiyatlarının yüksekliği, uçak bilet fiyatları, vize masrafları, yurtdışı çıkış harcı, yurtdışı alışverişi, Euro'nun kuru gibi nedenler gösterilir. Bu bilinçle çalışmalarını yürüten 1982 Turizm Event Managenent Company seyahat hazırlığında olan insanlara çok büyük bir yük olmamak adına fiyatlarını en alt seviyede tutmaya özen gösteriyor” dedi.

Sarıyer Merkez Mah. Şehit Mithat Yılmaz Cad.

Arzu Apt. no: 18 daire: 3

Tel: 0212 201 66 04 – 05

www.1982turizm.com[email protected]