Her yıl Antalya Cup’a katılarak başarılara imza atan Sarıyer Şöhretler, TMVFL Ligi’nin Marmara 2. Bölge Şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.


6 takımın mücadele ettiği ligde Sarıyer Şöhretler, en yakın rakibi olan Güngören Masterler önünde 1 puan farkla mutlu sona ulaştı. Ligi namağlup bitiren Sarıyer Şöhretler, kendilerine şampiyonluğu getiren maçta ligin güçlü ekiplerin Güngören Masterler ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda nefes kesen mücadeleyi Sarıyer Şöhretler 2-1’lik skorla kazanmasını bildi.

Bu galibiyet ile şampiyonluğa ulaşan Sarıyer Şöhretler 13 Mayıs Antalya Belek’te yapılacak Türkiye Kupasına katılmaya hak kazandı. Ligde namağlup olan Sarıyer Şöhretler oynadığı etkili futbol ile Antalya’ya iddialı gidiyor.

EKŞİOĞLU: TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ


IMG-20150505-WA0001Sarıyer Şöhretler Futbol Takımın Başkanı Mustafa Ekşioğlu, şampiyonluk sonrası takımın başarısını gazetemize değerlendirdi. Başarıya inanarak yola çıktıklarının ifade eden Ekşioğlu,  “Biz bu lige başlarken mutlaka başarılı olacağımızı düşünerek başladık. Şampiyon olacağımızı bilerek ama en kötü ikinci oluruz diye düşündük. Ligde mücadele eden takımların da bizler kadar güçlü ve hazırlıklı olduklarını gördük. Bunun için kadromuzda sayısal olarak da zaman zaman sıkıntılar çektik. Hocamızdan futbolcularımıza kadar tüm ekibimizde kazanma hırs ile şampiyon olduk.  Bizim 13 Mayıs’ta yapılacak, Türkiye şampiyonadaki hedefimiz mutlak şampiyon olmak.  Bu hırs ve tüm maçları kazanma azmiyle sahaya çıkıp şampiyon takıma yakışır ve centilmence mücadele etmek ve Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz. Bu anlamda tüm ekibime güveniyorum” şeklinde konuştu.

YILMAZ: KISITLI KADROYA RAĞMEN BAŞARIYA ULAŞTIK


Başarıda büyük pay sahibi olan Sarıyer Şöhretler Teknik Direktörü Turan Yılmaz, Marmara B Grubunda alınan namağlup şampiyonluğundan dolayı haklı gurur yaşadıklarını belirtti. Kısıtlı kadrolarına rağmen büyük başarı elde ettiklerinin altını çizen Yılmaz, “Ekip olarak kısıtlı bir kadromuz var.  Bir maçlık serilerde sorun yaşamadık, ama uzun süren peridotlarda içinde oyuncu anlamında istenilen rotasyonları yapamadığımız için birçok oyuncumuz ciddi anlamda kendilerinden beklenin üzerine çıktıları için çeşitli sakatlıklar yaşadı. Biz grubumuzda şampiyon olacağımızı Bahçeköy’de oynadığımız Rami maçında anlamıştım. Rami karşısında çok eksik olmamıza rağmen oyuncularım çok iyi mücadele etti. Ve maçı kazandık.  Biz o zaman yolun yarısını geçtik. Kısıtlı kadroya rağmen başarıya ulaştık. Bu başarıda katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

YILMAZ: DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ


Kazanılan şampiyonluk nedeniyle takım içinde rehavete izin vermeyeceklerini dile getiren Yılmaz, yolun başında olduklarını ifade ederek “Sarıyer Şöhretlere karşı tüm takımlar karşımıza ayrı bir motivasyon ve bilenerek çıkıyor. Rakiplerimizin bizleri yenme isteği ise futbolcularımızın her birini ayrı motive ediyor. Ama biz son derece mütevazi kadromuzla temiz ve centilmence mücadele ettik. Ve ligde 5 maçta 2 sarı kart gördük. Bizle mücadele ederek başarıyı yakaladık. Ben ekibimize güveniyorum mücadele edeceğiz ve başarılara imza atmaya devam edeceğiz” diye kaydetti.

EKİBİME GÜVENİYORUM


Maçların sahada oynanarak kazandığını belirten Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “13 Mayıs’ta yapılacak Türkiye Finalleri öncesi ekibimizin hırsı üst seviyede. Bu anlamda başta ekibim olmak üzere finallere katılan tüm takımlara başarılar diliyorum”