Sarıyer genelinde geniş bir hizmet ağı sunan Teknoloji Evi, insanlığa değer katacak bilimsel ve teknolojik yeniliklerin sizlere sunmaya devam ediyor.


 

teknoloji eviÜrün ve hizmetlerin dağıtımında öncü konuma gelerek odağında müşterinin yer aldığı tedarik zinciri çözümleri sunmak olan Teknoloji Evi, Sarıyer'de eksikliğini duyduğunuz, arayıpta bulamadığınız teknolojik ürünlerin birleştiği yerdir. Oyun konsollarından tutun bilgisayar malzemelerine, cep telefonu aksesuarlarından tutun oyun dünyasına dair her şeyi Teknoloji Evi'nde bulabilirsiniz. Teknoloji Evi, Tüm teknolojik ürünlerin tamir, bakım ve onarım hizmeti ile müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyor.

Teknoloji Evi’nde neler yapılıyor?


Geniş bir hizmet ağına sahip olan Teknoloji Evi, Apple, Samsung, HTC gibi cep telefonu yazılım çözümleri,Sony Playstation dünyasına ait oyun, aksesuar tamiri, Microsoft Xbox dünyasına ait oyun, Bilgisayar, Tablet, Pc aksesuar bakım ve onarımlarını özenle yapıyor.

12787591_1125726170793315_209099659_oEğer Cep telefonunuzda bir problem var ise, tablet PC ya da oyun konsolunuzdan şikayetçiyseniz mutlaka Teknoloji Evi’ne uğramalısınız.

 

İletişim: Sarıyer Pasajı no:8 Sarıyer


0212 242 15 15