Sarıyer'in sevilen mülki idare amiri  yaklaşık 5 yıl  görev yapan Kaymakamı Ömer Karaman Kocaeli’nin Darıca Kaymakamlığı’na atandı. Yerine Sarıyer Kaymakamlığı’na Ankara Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin getirildi.kalpkrizi_krmn

Gürsoy Osman Bilgin, 1965 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 1984 yılında girdiği A. Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1988 yılında mezun oldu. 6 ay kadar Ulaştırma Bakanlığında Ekonomist olarak çalıştı. 1989 yılında İçişleri Bakanlığına Muğla Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Köyceğiz, Atkaracalar İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 1990 – 1991 yılları arasında bir yıl İngiltere’de bulundu. Sırasıyla Çankırı-Şabanözü, Malatya-Kale, Kırıkkale-Yahşihan, Sivas-Şarkışla, Afyonkarahisar-Emirdağ, Çorum-Sungurlu, Ankara-Polatlı ilçelerinde görev yaptı.

İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat dalında Yüksek Lisans çalışmalarını tamamlayarak, Master derecesini almıştır. Türkiye Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde Kamu Yönetimi Uzmanlık programını tamamlamış olup, tez çalışmaları devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Darıca kaymakamlığına atanan Ömer Karaman'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, Sarıyer Kaymakamı olarak göreve yeni atanan Gürsoy Osman Bilgin'e yeni görevinde başarılar dileriz...

Darıca kaymakamlığına atanmasıyla ilgili gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na  bilgi veren Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman şu açıklamalarda bulundu: "Sarıyer'den kopmadım, kopmayacağım.  Darıca'ya atanmam İstanbul'a yakın olmasından dolayı mutlu oldum. Bir ayağım Darıca'da bir ayağım Sarıyer'de olacak. Sarıyer'de kaldığım süre boyunca çok iyi arkadaşlıklar, dostluklar kurdum. Tüm Sarıyerliler'i Darıcaya davet ediyorum. unutmasınlar ki artık Darıca'da bir kardeşiniz var" dedi.