Sarıyer Merkez’deki Cumhuriyet Meydanı, dünyayı etkisi altınalan corona virüs salgını nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda buruk bir kutlamaya daha ev sahipliği yaptı. Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı ve İstiklal Marşı, saygı duruşu ile çelenk sunumunun yapıldığı törene sınırlı sayıda katılım sağlandı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. Yıldönümü kutlamalarına corona virüs engeli geldi. Her yıl Sarıyer’de büyük bir coşkuyla kutlanan bayram bu sene salgın nedeniyle yapılamadı.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK BIRAKILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi törenine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Coşkun ile Nadir Günday, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Sarıyer Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, AK Parti, CHP ve İYİ Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

SARIYER’DE 19 MAYIS KONVOYU

Öte yandan Sarıyer Belediyesi de yüzlerce araçlık konvoy ile mahalle  v caddeleri gezerek, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Mahalle sakinleri de evlerinin balkon ve pencerelerinden ellerindeki Türk Bayrakları ile coşkuya ortak oldular.

SARIYER POSTA GAZETESİ