Sarıyer genelinde geniş bir hizmet ağı sunan Sarıyer Market, yeni bir projeye daha imza attı.


 

SARIYER MARKETSarıyer Market’in geleneksel hale getirdiği muhtarlarla kahvaltı toplantılarına bir yenisi daha eklendi. İş Adamı Yakup Güngör Mutlu’nun işlettiği Pileki Pide’de Sarıyer Market yönetimi ve muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Sarıyerli gençlere iş imkanı


Pileki Pide’de düzenlenen kahvaltıda konuşan Sarıyer Market Genel Koordinatörü Semih Özcan, marketçilik hizmetlerinin yanı sıra, gerçekleştirdikleri, sosyal yardım ve kültürel faaliyetlerde kendilerine destek veren muhtarlara teşekkürlerini sundu. Sarıyerli gençlere iş imkanı kapılarını açtıklarını dile getirerek, “ Öncellikle buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.3 Sarıyer Market olarak 52. Yılımızda Sarıyerlilerle beraber bir çalışmaya imza atmak istiyoruz. Sektörümüz içinde bizimle birlikte çalışabilecek nitellikli personeller alacağız. Bu konuda sizlerden yardım istiyoruz. Kasadan temizlikçiye her departmanımızda çalışacak personel alımımız olacak. Bunlarında Sarıyerli olmasına önem veriyoruz” dedi.

Muhtarlardan Sarıyer Market’te teşekkür


Toplantıya katılan Sarıyerli muhtarlar adına konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, Sarıyer Market Genel Koordinatörü Semih Özcan’a Sarıyer’e yaptıkları hizmetlerden ve marka kazandırmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Muhtarlar ayrıca Sarıyer Market’in şubesinin bulunmadığı mahallelerde şubelerin kurulmasını talep etti. Bunun  üzerine Sarıyer Market Genel Koordinatörü Semih Özcan, şube artırma yönündeki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Coşkun: Sarıyer için kim bir çalışma yaparsa biz onun yanında olacağız


PİLEKİ PİDEToplantıya katılan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Semih Beyin nezdinde Sarıyer Market ailesine belediyemiz adına teşekkür ediyorum. Özel sektörde Sarıyer Market gibi firmalarımız işsizlik konusunda duyarlılık içindeler. Sarıyer Market başta olmak üzere birçok firmayla İŞKUR aracılığıyla çalışmalarımız devam eder. Ciddi sayıda istihdam sağlandı. Bu konuda da muhtarlarımızla birlikte çalışmalarımız sürüyor. Sarıyer’in firmalarında bu sorunu çözülür. Sarıyerli gençlerin Sarıyer’de çalışması çok güzel bir çalışma olacak. Sarıyer için kim bir çalışma yaparsa biz onun yanında olacağız. Önemli olan Sarıyer’in huzurudur.”

Toplantıya muhtarlardan tam katılım 


SEMİH SARIYER MARKETDüzenlenen toplantıya; Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Meclis üyesi Oktay Aksu ve Sarıyerli muhtarlar tam kadro katıldı.