Sarıyer’de sosyal alanda birçok başarıya imza atan Sarıyer Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, hayatın her alanında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.


2

Sarıyer Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Sarıyer’de arazinin ve doğal kaynaklarının en verimli şekilde kullanılması ve korunması amacıyla çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. Su, toprak ve hava kirliliğinin önlenmesi ile bitki ve hayvanların korunması,  insanların huzurlu ve sağlıklı koşullarda yaşamasını sağlamaya çalışan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bu anlamda birçok önemli projeye imza atıyor.

 

Hayatın her alanında hizmet veriliyor


 

1

Birçok alanda faaliyet gösteren birim, daha sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sunuyor. Birimin yürüttüğü faaliyetler arasında; Atık pillerin toplanması, “Kapakları kutuları topluyoruz engelleri aşıyoruz” kampanyası, atık yağ toplanması, geri dönüşümsüz poşetlerin kullanılmasının yasaklanması, sigara küllüklerinin yerleştirilmesi, hafriyat izin belgesinin verilmesi, çevre bilinçlendirme faaliyetleri ve çevre şikâyetleri ve daha birçok alanda hizmet veriyor.