Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve başarılı bir sezon geçiren Sarıyer Spor Kulübü, yararına yemek düzenlendi. İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in katıldığı gecede sahne alan Sarıyer Asbaşkanı Ferhat Göçer, konuklara unutamayacakları bir gece yaşattı.


2Sunuculuğunu Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu'nun yaptığı  Sarıyer Spor Kulübü, yararına düzenlenen yemek, sanat, spor, iş adamı ve devlet görevlilerini bir araya getirdi. Şişli’de bulunan Güney Restaurant'ta gerçekleşen yemeğe İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanlı Işın Çelebi, Sarıyer Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Akkoyun, Genel Sekreter Ahmet Akpınar, Amatör Şube ve Alt Yapı Sorumlusu Atilla Günorta, İdari As Başkan Gökhan Zeybek, Genel Kaptan Cemal Sarıhan, Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, Sarıyer Spor Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Akpınar, Mali As Başkan Şener Fındık, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Semra Kartal, İsmail Erdem, Sevgi Atalay, CHP İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz, Sarıyer CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer’in tanınmış simalarından Dr. Cengiz Alp, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun’un yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile iş, sanat ve spor dünyasının tanıdık simaları katıldı.

Akkoyun: O başarılar tesadüf olmadı


IMG_4521Lacivert Beyaz renklere gönül verenlerin doldurduğu mekânda gece boyunca coşku eksik olmadı. Gecenin anlam ve önemine dair konuşmaların yapıldığı yemekte ilk olarak söz alan Sarıyer Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Akkoyun oldu. Başkan Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Akkoyun, “Bugün bizleri zorlu yolculuğumuzda yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Sarıyer’in geçmişi ve elde ettiği başarılar ortadadır. O başarılar tesadüf olmadı. Birlik ve beraberlikle başarılar elde edildi. Bugünde ben o birlik ve beraberliği görüyorum. Yolumuz açık olsun” şeklinde konuştu.

IMG_4490Konuşmasının ardından Başkan Akkoyun,  desteklerinden dolayı Vali yardımcısı Mustafa Ayhan’a ve yoğun programı nedeniyle geceye katılamayan İstanbul Valisi Vasip Şahin'e forma hediye etti. İnce davranışlarından dolayı kulüp Başkanı Saffet Akkoyun ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Vali yardımcısı Mustafa Ayhan’a Sarıyer’in geçmişte büyük başarılara imza attığını ifade ederek, “Ben Sarıyer’i bilmiyordum ancak geçmişte elde ettikleri başarılardan tanıyorum. Bugün burada konuşmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Başarılarla dolu bir takımla birlikte olmak güzel bir duygu. Sarıyer yönetiminin başarılı çalışmalarıyla en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir” dedi.

Bilgin: Bu tarih aslında başarı tarihidir


IMG_4498Gecede katkılarında dolayı forma hediye edilen diğer isimler ise Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanlı Işın Çelebi oldu. Kendisine hediye edilen formayı kulüp Başkanı Saffet Akkoyun’un elinden alan Kaymakam Bilgin, Sarıyer’in Türkiye’nin en köklü kulüplerinden birisi olduğunu belirti. Sarıyer’in yakın dönemde eski başarılı günlerine tekrar döneceğini belirten Kaymakam Bilgin,“Sarıyer Türkiye’nin en güzel ilçelerinden olduğu gibi Türkiye’nin de en köklü kulüplerinden birisi. Bu sene 75.yılını kutluyor. Bu tarih aslında başarı tarihidir. Sarıyer süper lig’de fırtınalar estirdi. Bu tesadüf değildi. Birlik ve beraberliğin ürünüydü. İnanıyorum Sarıyer Saffet Başkanımızın ve yönetimin başarılı çalışmaları sonucunda en kısa zamanda tekrar süper lige çıkacak ve fırtınalar estirecektir. Hepimizi bu takıma destek olmalıyız” diye kaydetti.

Başkan Genç’ plaket


IMG_4511Daha sonra söz alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, sporun öneminde değinerek, “Sarıyer’in başarısı hepimiz için bir prestij kaynağıdır. Bu uzun yolculukta takımımız yalnız bırakmamalıyız. Bize başarıyı getirecek olan birlik ve beraberliğimizdir. Bugün buradaki ortam her zaman bizlere lazım. Başarı birlikte gelir. Sarıyer’in en kısa zamanda hak ettiği yere geleceğine inancın tamdır. Spor aynı zamanda insanları bir araya getirir. Özellikle madde meraklısı olan gençlerimiz spor sayesinde tekrar hayat buluyorlar. Bu yüzden sporun gücü ve etkisi önemlidir. Hep beraber takımımıza sahip çıkalım” dedi. Konuşmasından sonra Başkan Genç’ e katkılarından dolayı Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şengül tarafından plaket verildi.  Kulübün jetsine karşı Başkan Genç de kulüp Başkanı Saffet Akkoyun’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Gece Sarıyer Asbaşkanı Ferhat Göçer’ konuklara unutamayacakları bir müzik resitali eşliğinde devam etti. Zaman zaman konuklarında şarkılara eşlik ettiği gecede birlik ve beraberlik mesajları ön plan çıktı.

IMG_4544Ayrıca gecenin sonunda katkılarında dolayı Süleyman Çetinkaya’ya Evyap şirketler Grubu’na İş Adamı Şükrü Kayagil ve Sarıyer takımının unutulmaz isimlerinden Yiğit Odabaşı’na onur plaketleri verildi.

 

 

İşte geceden kareler:


IMG_4524

6

IMG_4560

IMG_4539

 

IMG_4534

IMG_4479

IMG_4542