Sarıyer Belediyesi bünyesindeki Gençlik Eğitim Merkezi  (SAGEM)’deki  öğrenciler keyifli yaz tatilinde hem eğleniyor hem de öğreniyor.  

SAGEM’deki toplam 11 şubede eğitimlerine devam eden 142 öğrenci için organize edilen tatil, Kilyos Sosyal Tesisleri’nde başladı. Öğrenciler kumun, denizin ve güneşin tadını çıkarırken, bazı eğitim içerikli etkinliklerle de bilgi depoluyor. Tatil kapsamında okuma atölyeleri, sanat ve spor etkinliklerine katılım sağlayan öğrenciler zamanlarını dolu dolu geçiriyor. Bir yandan da tasarım yetileri ile hayal güçlerini geliştirme imkanı buluyor.

KAMP ALANINDA KONFOR İÇİN HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ


Sarıyer Belediyesi’nin güvenlik görevlileri de kampın yapıldığı alanda bir problem yaşanmaması için her türlü önlemi alıyor. Cankurtaran ve sağlık personelleri de öğrencilere bu keyifli etkinliklerinde eşlik ediyor. Sarıyer Belediyesi’nin cankurtaran ve zabıta ekipleri de temel bilgilendirme eğitimleri kapsamında öğrencilerle beraber oluyor. Kamp alanındaki temizlik çalışmaları ile de öğrencilerin sorunsuz bir tatil geçirmesi sağlanıyor.