Bir yıl önce alanında ihtisas sahibi 3 kadın girişimci tarafından İstinye’de kurulan Enjoy Güzellik Merkezi, baştan ayağa güzellik ve bakım ayrıcalığını tek bir mekanda sunuyor. Cilt bakımı ve güzellik işlemleriyle ilgili dikkat çeken önerilerde bulunan Enjoy Güzellik Merkezi ortaklarından Şenay Günay, herkesin cildini iyi tanıması gerektiğini söyledi.

Güzellik ve cilt bakımı alanında ihtisas sahibi 3 kadın girişimci Şenay Günay, Bahar Albayrak ve Serap Bayar tarafından kurulan Enjoy Güzellik Merkezi; sağlık, vücut bakımı ve güzellik hizmetini tek ve geniş bir mekanda sunuyor. Bir yıl önce faaliyetlerine başlayan ve her geçen gün daha fazla insana ulaşan Enjoy Güzellik Merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler veren kadın girişimci Şenay Günay, cilt bakımı ve güzellik işlemleriyle ilgili dikkat çeken önerilerde bulundu.
“BİRÇOK KİŞİYE VE İHTİYACA HİTAP EDİYORUZ”

Enjoy Güzellik Merkezi’nin kadın ve erkek misafirleri için tepeden tırnağa her şey düşünülerek hazırlandığını dile getiren Şenay Günay, “Merkezimizde; kuaförden maniküre, cilt bakımından saç ve tırnak sağlığına kadar tüm hizmetleri bir arada sunuyoruz. Zamanın insanlar için çok kıymetli olduğunun farkında olarak, onların kısıtlı zamanlarında bütün işlemleri bir arada yaptırabileceği bir merkeze her zaman ihtiyaç duyduklarının bilincindeydik. Çünkü aynı beklentileri biz de hissediyorduk. Piyasada çok fazla kuaför ve güzellik merkezi var. Ancak burada alt yapımız ve ekibimizle, birçok kişiye ve birçok ihtiyaca hitap edebiliyoruz” dedi.
“İŞİMİZ HATA KABUL ETMİYOR”

Şenay Günay, cilt bakımında kozmotoloji bilgisinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Cildi tanımak, cildin nasıl özellikte olduğunu; neye, nasıl alerjik reaksiyon gösterebileceğini bilmek ve sonrasında bunu tedavi edebilmek gerekiyor. İnsan üzerinde çalıştığımız için, işimiz hata kabul edebilir bir iş değil. Bu konuda çok titiz olmak, hastayı iyi tanımak ve onun ne istediğini bilmek gerekiyor. Sizin görmüş olduğunuz ile onun dert etmiş olduğu şeyler çok farklı olabilir. Direk kendi gördüğünüz sorun için hareket etmemeli, hastanın beklentisine göre işlem yapılmalı” şeklinde konuştu.
KİŞİ ODAKLI TEDAVİ VE İŞLEM

“Enjoy Güzellik Merkezi’nin en özel yanı kişi odaklı olması” diyen Günay, “Bizim misafirlerimizi çok iyi ağırlayabilen geniş bir mekanımız var. İnsanlar buraya gelip önce bir kahvesini söyleyip sonrasında sohbet ederek; neyi istediklerini nelerden şikayetçi olduklarını anlatıyorlar. Biz de buna göre bir analiz yaparak, misafirimizin talebi doğrultusunda bir program oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.
“SEKTÖRDEKİ EN BÜYÜK SORUN…”

Enjoy Güzellik Merkezi çalışanlarının, alanında eğitim de verebilen, deneyimli ve uzman kişilerden oluştuğunu kaydeden Şenay Günay, “İlerleyen dönemde merkezimizde eğitimler vermeyi düşünüyoruz. Çünkü sektörde çalışan birçok kişinin, gerçekten profesyonel bir eğitime ihtiyacı var. Sektördeki en büyük sorun, bu alanda hizmet veren kişilerin işlerini bilmiyor veya az biliyor oluşları. İnsanlar üzerinde deneme yanılma yöntemiyle işlerini öğrenmeye çalışmaları ve hatalar yapıyor oluşları sağlık açısından büyük bir risk” diye konuştu.
“CİLDİNİZİ İYİ TANIYIN”

Şenay Günay, tedavi ve işlemlerde daha sağlıklı sonuçlar alınması için herkesin kendi cildini iyi tanıması gerektiğinin altını çizerek şöyle devam etti: “İnsanların ne istediğini iyi biliyor olmaları lazım. Cildini karşısındaki kişiden daha iyi tanıyor olması, istediği şeyi iyi anlatması, cildiyle ilgili bir soru sorulduğunda cevap veriyor olması lazım. O zaman çok daha sağlıklı ve bilinçli bir sohbet oluyor. Sonuç da daha hızlı bir şekilde alınmış oluyor.”
“TEDAVİ PROSEDÜRÜNE HAKİMİZ”

 Cilt bakımı başta olmak üzere diğer işlemlerde beklenmedik sonuçlarla karşılaşmadıklarını dile getiren Günay, “Yaşanabilecek olumsuz durumlarda uygulanacak tedavi prosedürüne hakimiz. İnsan üzerine çalıştığımız için bu konularda cesur davranılması taraftarı değiliz. Tedbirli ve küçük adımlarla gidilmesinden yanayız. Kişi bu nedenle merkezimizde kendini çok daha güvende hissediyor. Bu yüzden çok fazla tavsiye ediliyoruz. Önerilerle gelen hasta sayımız gün geçtikçe artıyor” ifadelerini kullandı.
“ERKEKLER BİRÇOK KADINDAN DAHA BAKIMLI”

Enjoy Güzellik Merkezi’ne kadınlar kadar erkeklerin de ilgi gösterdiğini anlatan Şenay Günay, “Erkekler bundan yıllar önce eşlerinin kremlerini, onlara göstermeden sürerlerdi. Çünkü utanıyorlardı. Artık bugün erkeklerin, birçok kadından çok daha bakımlı, titiz ve özenli olduğunu görüyoruz. Merkezimizde erkeklerin; lazer epilasyona, zayıflama ve toparlama seanslarına, cilt ve ayak bakımlarına talebi oldukça fazla. Biz zaten konseptimizde sadece kadınlara hitap etmek istemiyoruz, ailecek gelsinler istiyoruz. Misafirlerimiz merkezimize geldiğinde; mesela kadınlar saç işlemlerini yaptırırken, erkekler de cilt bakımlarını yaptırsınlar. Bizler Enjoy Güzellik Merkezi’nde ailecek geçirilebilecek çok sempatik anlar yaratıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.
Poligon Mah. Sarıyer Cad. No:105 İstinye/Sarıyer
0212 229 29 01