635382710177937819Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 2013-2014 eğitim yılını tamamlayan öğrencilerin okullarının son gününde de yanlarında oldu. Osman Saçmacı İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan yıl sonu etkinliğine katılan Başkan Genç, bir yıl boyunca derslerinde aldıkları başarılar sonucunda dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini verirken, yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiyede bulundu. 



2013-2014 eğitim öğretim yılının son günü nedeniyle Reşitpaşa’da bulunan Osman Saçmacı İlköğretim Okulu 635382710513651971tarafından düzenlenen törende konuşma yapan Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, “Yoğun bir eğitim öğretim yılını bitirmiş bulunmaktayız. Hem öğrencilerimiz olarak, hem de öğretmenlerimiz çok büyük emek verdiler. Öğretmenlerimiz, öğrencilerin hayatlarında yol gösterici oldukları bilinci ile birlikte çalıştığımız süre içindi sizlere en iyiyi, en doğruyu vermeye çalıştılar. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Sarıyer Belediyesi olarak her zaman okulların ihtiyaçlarının karşılandığını ve öğrencilerin yanında olduklarını belirten Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Bir yıl boyu enerjinizi devam ettirerek bugüne geldiniz. Bir ülkenin kalkınabilmesi için 635382713817753151olmazsa olmazımız eğitimdir. Eğitim sisteminin sürekliliğinin olması lazım ki, öğrencilerde ne yapacaklarını bile bilsinler. Sarıyer Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Şimdi tatil zamanı. Kendinizi dinlendirin. Ortaokulu bitiren çocuklarıma da bir sonra ki eğitim dönemi için başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  

 

Halk oyunları gösterisi ve müzik şöleni ile süslenen karne törenine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Okul Müdürü Halil Saygılı katıldı.