Konfederasyon Genel Başkanı Ali Düşmez ve Konfederasyon heyeti amatör sporcuların sağlık sorunlarını çözüme kavuşturulması için Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret etti.


Konfederasyon Genel Başkanı Ali Düşmez, Genel Başkan Vekili Adnan Ersan, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Albunar ve Onur Kurulu Başkanı Kemal Bektaş’tan oluşan konfederasyon heyeti 14 Ekim tarihinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Heyet, Müezzinoğlu’dan amatör spor kulüplerinin sorunlarını çözülmesini istedi


iaskff

Heyet amatör sporcuların sağlık sorunları, müsabakalarda ambulans ve sağlık memuru bulundurulması ve sağlık eğitimi konularında taleplerini sundu. Heyet bu tür ciddi sorunların çözülmesi için bakanlıkla birlikte çalışmaların yürütülmesinin gerektiğini Müezzinoğlu’na iletti.

Müezzinoğlu, “Her türlü desteği vermeye hazırız”


Bakan Müezzinoğlu, bu sorunların derhal çözülmesi için, bakanlığın taleplerle ilgili yapılabilecek her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette, bakanlıktan ve konfederasyondan oluşacak bir heyetin en kısa zamanda bir araya gelerek talepleri bir proje haline getirip, uygulamaya hazırlanması gerektiği belirtildi.