Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve Meclis Üyeleriyle birlikte Rumeli Kavağı, İstinye, Esnaf ve Dernekleri dolaştı. Ardından Tarabya Çiçek Evi’nin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Ekrem Erdem 10 Ağustos seçimlerine değindi. Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye tarihi açısından çok önemli olduğunu ve halkın mutlaka sandığa gidip oy kullanmaları gerektiğini söyledi.

Ekrem Erdem konuşmasında şunları ifade etti: “Seçim öncesi Sarıyer teşkilatıyla birlikte Tarabyadayız. 10 Ağustos seçimleri demokrasi açısından son derece önemlidir. Halk Cumhurbaşkanını ilk defa aracısız bir şekilde oyunu kullanarak belirleyecektir. Bizden sonra gelecek olan nesil 10 Ağustos’u demokrasi açısından yazacak ve işleyecektir. Bu, üzerinde durulması gereken önemli bir konudur. Şimdiye kadar pek çok Cumhurbaşkanı başa geldi. Zaman zaman meclis üzerinde baskı kurarak, liderleri korkutarak kendi istediklerini Cumhurbaşkanı yaptılar” dedi.

 ak“Yarın mutlaka sandığa gidip oyumuzu kullanmalıyız”

Erdem; “Erdoğan, Büyükşehir Başkanlığı, Başbakanlık başta olmak üzere engelli aşarak, Türkiye’yi büyüten bir lider olarak halkın karşısındadır.1994’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan’ıyken aynı zamanda İl Başkan’ıydı ve çok da tanınmıyordu. İstanbul’un sorunlarını çözse Erdoğan çözer dediler. İstanbul’un sorunlarını çözen Erdoğan, Türkiye’nin de sorunlarını çözer dediniz ve Başbakan yaptınız. İnşallah, Sandıklar açıldığı zaman Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bunun için bizler mutlaka yarın sandığa gitmeli ve oyumuzu kullanmalıyız. Güçlü Türkiye’yi inşa eden Recep Tayyip Erdoğan bizim oylarımızla bu noktaya geldi diye çocuklarımıza ilgiyle anlatalım” dedi.

IMG_5846

Seçim çalışmaları kapsamında Tarabya Çiçek Evi açılışına beraberindeki heyet ile katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Açılışı yapılan çiçek evine bol kazançlar ve hayırlı olsun temennisinde bulundular.