CHP’de gerçekleşen ön seçimde 2.bölgede 112 milletvekili aday adayı arasından 4. sırada yer alarak dikkatleri üzerine çeken CHP 2. Bölge Milletvekilli Adayı Didem Engin, yaptığı basın açıklamasıyla, ön seçimin diğer partilere de örnek olması gerektiğini ifade etti.


Didem Engin, yaptığı basın açıklamasıyla, demokrasi şöleni havasında geçen ön seçime ilişkin yaptığı basın açıklamasıyla değerlendirmede bulundu. Yapılan ön seçimlerde demokrasi örneğini ortaya koyduklarının altını çizen Engin,  “Ön seçimde demokrasi 29 Mart 2015 günü yapılan ön seçim partimize heyecan getirmiş, diğer siyasi partilere de örnek olacak şekilde parti içi demokrasinin önemini ortaya koymuştur. Ön seçime katılan tüm aday adayı arkadaşlarımı tebrik ediyor; oylarıyla bana destek olan ve güven duyan parti üyelerimize, ön seçim sürecinde gece gündüz demeden emek veren tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu güvene layık olmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

“Parti örgütümüzle, üyelerimizle, gönüllülerimizle hep birlikte başaracağız” diyen Engin, sözlerini söyle sürdürdü:  “ Şimdi hedefimiz partimizi İktidar yapmak. Kutuplaştıran değil birleştiren, yasakları artıran değil özgürleştiren, hakça paylaşan daha güzel daha bir Türkiye için yola çıktık. Toplumun tüm kesimlerini daha çok kucaklayarak, sivil toplumun ve kitle örgütlerinin sesine daha çok kulak vererek, halkımızın sorunlarını çözeceğiz”

Öte yandan Engin, dün CHP Sarıyer İlçe örgütüne gelerek ilçe Başkanı Mehmet Deniz ve Gençlik Kollar Başkanı Vefa Ok'un katılımıyla partililere ön seçimdeki katkılarından dolayı teşekkür  etti. Engini “Ön seçimde oylarıyla bana destek olan ve güven duyan parti üyelerimize, beni meclis’e göndermek için gece gündüz demeden emek veren tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Bu güvene layık olmak için var gücümle çalışacağım” diye konuştu.