AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerinde başarılı bir sonuca imza atan AK Parti Sarıyer’e 3 ayrı dalda plaket verdi. plaketi AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Başbakan Davutoğlu’nun elinden aldı. 


Sarıyer’de 1 Kasım genel seçimlerinde birinci parti olarak oyunu artıran AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan törende plaketi Başbakan Davutoğlu’nun elinden aldı. AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, 1 Kasım seçimlerinde oyunu en çok artıran, seçimde yüksek başarı gösteren,  tek başına iktidar olma yolunda büyük katkı sağlayan Ak Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı tam kadro katıldı. Başarılı ilçelerin bir bir kürsüye çağrılarak ödüllendirildiği danışma meclisinde coşku hakimdi.

30 - SARIYERRR

AK Parti Sarıyer’e 3 plaket


Genel seçimlerde Sarıyer’de büyük başarı yakalayan İlçe Teşkilatı adına sahneye davet edilen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’a teşekkür eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, İlçe Teşkilatı adına Salih Bayraktar’a 3 ayrı kategoride plaket verdi.

Davutoğlu: Teşkilat gibi teşkilata, adam gibi teşkilata teşekkür ediyorum


Yüzde 49 oyla, tarihindeki en büyük seçmen desteğiyle İstanbul'un, Türkiye çapındaki yüzde 49,5'luk oya en büyük katkıyı yaptığını, 1 Kasım demokrasi ve milli irade zaferinin gerçek odağı olduğunu ifade eden Davutoğlu, "Bu yükselen, ayağa kalkan, yeni bir yürüyüşe çıkan İstanbul teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Kadın ve gençlik kollarımıza, büyükşehir belediye başkanımız ile ilçe belediye başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, bu çalışmaları dirayetle yürüten il başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Teşkilat gibi teşkilata, adam gibi teşkilata teşekkür ediyorum. Bu yıl içinde iki genel seçim geçirdik. Birçok mitingler yaptık. Maltepe ve Yenikapı'daki milyonları bir araya getiren bu teşkilata, İstanbulumuzun, her ilçesine, her sokağına, her hanesine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bayraktar’dan Teşkilata teşekkür30 - SARIYERRRR


Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar da,  ödül sonrasında yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun gösterdiği ilkeler ve hedefler doğrultusunda yolumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. 1 Kasım seçimlerinde özveriyle çalışan tüm partililere teşekkür ediyorum. Partimizin elde ettiği başarıların arkasında teşkilat çalışmaları olmuştur. Teşkilat çalışmaları bizim temel direğimizdir. Yeni Türkiye sloganı ile çıktığımız bu kutsal yolda kurduğumuz genç, birikimli ve nitelikli ekibimizle sokak sokak, ev ev dolaşarak sıkılmamış el, çalmadık kapı bırakmayan tüm dava arkadaşlarımıza özverili, duyarlı, samimi ve vefalı çalışmalarından dolayı gönülden teşekkür eder. Aldığımız bu ödülün gelecek dönemde daha başarılı işlere adım atmada önemli bir motivasyon kaynağı olacağını belirtmek isterim” dedi.