CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda düzenlenen iftar sofrasına yoğun katılımın olması renkli görüntülere sahne oldu.


iftarCHP Sarıyer İlçe Başkanlığı geleneksel olarak her yıl Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda kurulan iftar programına yoğun katılım nedeniyle gelen vatandaşlar oturacak yer bulmakta zorlandı. 2 bin kişilik organizasyon yapıldığı halde katılımın 3 bini geçtiği iftar sofrasının boğaz kıyısında olması, manzara izlerken orucunu açmak isteyenlerin katılımının yüksek olmasına yol açtı. Yemek şirketi elemanlarının servis yetiştirmekte zorlandığı iftarda, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile parti yöneticileri ve belediye çalışanları da yemeklerini ayakta ya da bulabildikleri en uygun yerde yediler.semazen

Sema Gösterisi İzleyenleri Hayran Bıraktı


İftar saati gelene kadar sunulan tasavvuf müziği eşliğindeki sema gösterisi ise davetli vatandaşlardan büyük alkış aldı.

İlçe Başkanı Mehmet Deniz İftara Gelenleri Tek Tek Ziyaret Etti


mehmet-denizCHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz konuklarına hitaben yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşım duygularını artırdığını, insanların birbirlerine daha fazla hoşgörü ile yaklaştığını belirterek, herkesin Ramazan ayını kutladı.


 Genç 3. Köprüyü Eleştirdi


Belediye Başkanı Şükrü Genç de, boğaz manzaralı iftar sofrasına katılanları ziyaret edip, ayaküstü sohbet etti. Başkan Genç davetlilere hitaben bir konuşma yapıp, iyi dileklerini belirtirken, “Ben de ilçe Başkanımız gibi iyi sözler söylemek istiyorum ama tam karşımda çevrenin, ormanların katledilerek yapıldığı 3. Köprünün inşaatı var. Belki bittiğinde renkli ışıklarıyla güzel bir görüntü oluşturacak ama verdiği çevre zararını da görmezden gelemeyiz” dedi.

şükrüİftara Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.