CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyeleri aylık olağan örgüt toplantılarını her ay farklı mahallelerde gündemli olarak yapacak. Toplantılarda çalışmalar hakkında halkı bilgilendirecek. 


 

chp sarıyerBu kapsamda ilk toplantı Yeniköy’de düzenlendi. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul Millet Vekili Didem Engin katılarak parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. CHP İlçe Başkanlığı bu ayki örgüt toplantısını Yeniköy Mahallesi Bağlar Mevki’de “Üye Hukuku Nedir” “Üyenin Halkla Teması” “Üyelerin Hakları Nelerdir” Aktif ve Pasif Üyelik” gibi geniş kapsamlı gündemle toplandı.

Meclis üyeleri ve çok sayıda partililerin katıldığı toplantıda, Sarıyer’de siyasi çalışmalar, örgütlenme, yaşanan seçimlerin değerlendirmeleri, gelecek için öneriler üzerinde durularak bugüne kadar yapılan çalışmalar anlatıldı.

Çalışmalar halka anlatılacak


chpCHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz yeni dönemde yeni strateji belirleyerek, bundan sonra yapılacak olan örgüt toplantılarını her mahallede yapacakları belirtti, halkla iç içe yapılacak olan toplantılarda parti çalışmalarının anlatılması ve CHP Sarıyer Belediyesi’nin hizmetlerinin tanıtılacak. Vatandaşların genel beklentisi ve isteklerinin yerinde tespit edilerek, bu ihtiyaçların giderilmesi hakkında yeni bir proje geliştirdiklerini söyledi.

Toplantıya CHP Sarıyer Yönetim Kurulu üyeleri, Sarıyer Belediye CHP meclis üyeleri, Belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.