AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, 1 Kasım genel seçimleri sonrası Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na özel açıklamalarda bulundu.


1 Kasım seçimlerinde Sarıyer’de 1. Parti olarak çıkan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, seçimin sonuçları ve Sarıyer hakkında gazetemize özel açıklamalar yaptı. Elde ettikleri başarının arkasında samimiyet ve özverili çalışmanın olduğunu belirten Bayraktar, Sarıyer için çalışmalarımız devam edecek diyerek, hedeflerinin 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde belediyeyi kazanmak olduğunu belirtti.

“Bizim sevdamız Sarıyer”


salih bayraktar

Bayraktar, Sarıyer’in ayrı bir ilçe olduğunu belirterek, “Sarıyer hem doğası hem de insanıyla apayrı bir ilçe. Sarıyer’de yaşamanın bir şans, bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bu şansa sahip olmamız, Sarıyer’in güzelliklerini bittireceğimiz anlamına gelmez. Bu mirası bizler çocuklarımıza daha iyi bir şekilde bırakacağız. Bu anlayışla buradayız. Bizim makam ve mevkide gözümüz yok. AK Parti ekibi olarak, inşallah 2019’da yerel yönetimi alarak, nasıl ki 1 Kasım’da ülke nasıl huzura kavuştuysa, Sarıyerimizi de huzura kavuşturacağız” dedi.

Bayraktar: Siyaseti Allah rızası için yapıyoruz


2014 Mayıs ayında İlçe başkanlığına geldiğini belirten Bayraktar, “Bu bir ekip işi, özellikle İstanbul İl Teşkilatı örnek bir teşkilat, bunlar sayesinde AK Parti teşkilatı sadece Türkiye’de değil Avrupa’ya da örnek bir teşkilat. Bizler 1 Kasım seçim zaferinden sonra siyaseti bir tarafa bıraktık. Kesinlikle biz siyaseti önce Allah rızası için, vatan – millet sevdası için yaptık. Siyaseti hiçbir zaman kendi şahsi menfaatlerimiz için yapmadık. Ülkemiz için, Sarıyerimiz için neler yapabiliriz gayreti içine girdik. Sarıyer için güzel işler yapma adına gayretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Bayraktar: Seçimi kazanma nedenimiz; Samimiyettir


Seçim sonuçlarını değerlendiren Bayraktar şu ifadelere yer verdi:Milletimiz bir kez daha AK Parti dedi, barış dedi,  istikrar dedi, huzur dedi, birlik, beraberlik ve kardeşlik dedi. Bu seçimde sadece AK Parti değil, AK Parti’ye gönül verenler değil, bütün Türkiye kazanmıştır. Geleceğimiz kazanmıştır, umudumuz kazanmıştır. Gelecek nesiller kazanmıştır. Partimizin elde ettiği başarıların arkasında teşkilat çalışmaları olmuştur. Teşkilat çalışmaları bizim temel direğimizdir. Yeni Türkiye sloganı ile çıktığımız bu kutsal yolda kurduğumuz genç, birikimli ve nitelikli ekibimizle sokak sokak, ev ev dolaşarak sıkılmamış el, çalmadık kapı bırakmayan tüm dava arkadaşlarımıza özverili, duyarlı, samimi ve vefalı çalışmalarımız kazanmamızın nedeni oldu. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim.”

Hizmetler AK Parti yönetimiyle başladı


Sarıyer Belediyesi’nin Sarıyer’in ihtiyaçlarını gidermekte yetersiz kaldığını söyleyen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer’e verilen hizmetlere bakıldığında, bugün Sarıyer’i Sarıyer yapan tüm özelliklerin AK Partili yönetimler tarafından yapıldığını söyleyerek, “AK Parti döneminde yapılan hizmetler saymakla bitmez. Ak parti büyük düşünen, büyük projeler yapan partidir. Türkiye’de gelişim ve değişim Ak Parti’yle başladı. Sarıyer sağlık merkezi haline getirildi. 22 ünitelik diş merkezini açtık. 500 yataklı Çayırbaşı’nda devam eden hastanemiz 1 yıl içinde açılacak. Sarıyer’de sağlık alanında birçok projeye imza atan AK Parti, ulaşım sorununda da büyük mesafeler kat etti. Sarıyer’e yapılacak olan dev projeler geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Başkanı Sayın Kadir Topbaş tarafından açıklandı. Bu projelerin hayatta geçmesiyle Sarıyer farklı bir konuma sahip olacak. biz ne oy almak için ne de göstermelik hizmet yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“Yapmaya çalıştığımız hizmetler Sarıyer’de engelleniyor”


Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar çalışmalarının Sarıyer Belediyesi tarafından engellendiğini söyleyerek şunları söyledi: “Sarıyer Belediyesi Sarıyer’e yatırım yapılmasını istemiyor. Ne yapmaya çalışsak engelleniyoruz. Sarıyer Orta Okulu’nda yapmak istediğimiz ve Sarıyer’e çok güzel fayda sağlayacak olan kapalı spor salonu engellendi. AVM yapılıyor denildi. Derbent’teki proje mahkemeye taşındı. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan para geldi Sarıyer’e okul yapılsın diye, Belediye yer tahsis etmediği için para geri gitti. Kısırkaya Hayvan Barınağı’na karşı geldiler, hayvanları yakıyorsunuz diyerek engel oluyorlar.  Bunlar sadece ufak örnekler gerisini siz düşünün. Ama biz onlar gibi değiliz. Sarıyer halkı için faydalı olan her şeyi sonuna kadar destekliyoruz. Eğer İBB ile Sarıyer Belediyesi entegre olmuş olsaydı Sarıyer çok farklı olurdu. Ama maalesef bu gibi engellemelerden dolayı hizmet yapılamıyor.”

Bayraktar’dan müjde


Sarıyer’in sağlık merkezi haline geldiğinin altını çizen Bayraktar, gazetemiz aracılığıyla Sarıyerlilere bir müjde verdi. Bayraktar,Bahçeköy’e 500 – 600 kişiye hitap edecek ruh sağlığı merkezi birkaç ay içinde devreye girecektir” dedi.