Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nı (İSTOSED) ziyaret ederek Oda Başkanı Mustafa Keskin ve sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Taleplerini dinlemek için kapılarını çalan bir belediyeye sahip olmaktan duydukları onur ve mutluluğu ifade eden sanayi esnafı, seçimden önce söylenen sosyal belediyecilik ve halkçı yönetim anlayışının kısa sürede kendini gösterdiğinin altını çizdiler.


Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay, Semra Kartal, Gökan Zeybek, Mustafa Tok, İsmail Erdem ve birim müdürlerinin de katıldığı ziyaret sebebiyle duydukları mutluluğu dile getiren Oda Başkanı Mustafa Keskin ve üyeler, Sarıyer Belediyesi sınırlarına dahil olmalarının kendileri için büyük bir şans olduğunu belirttiler.635442320340728509

İSTOSEO üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Genç, yarına yönelik günlük hayatı kolaylaştıran yeni bir yaşam kurmak için çalıştıklarını ve bunu da planlı ve programlı projelerle hayata geçirdiklerini bildirdi. Genç, Sarıyer’de gerçekleştirdikleri başarılı çalışmaların, yeni katılan mahallelerde de uygulanacağından kimsenin şüphesinin olmamasını istedi. Toplantı sırasında Sarıyer Belediyesi birim müdürleri ve çalışanları tarafından her talep ve şikayet, derhal not edilerek gündeme alındı.