Sosyal belediyecilik anlayışı gereği her fırsatta halkla bir araya gelen Sarıyer Belediyesi,  geleneksel olarak düzenlediği aşure dağıtım programı kapsamında kentin değiş mahalle ve sokaklarında toplamda 110 noktada aşure dağıttı.


başkan asureeeMuharrem ayının güzelliklerini vatandaşla paylaşma ilke edinen Sarıyer Belediyesi'nin Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure dağıtım programları Sarıyer'in bir çok noktasında devam ediyor. Ayazağa Mahallesi'nde iki bin sıcak aşurenin dağıtıldığı noktaya giden Başkan Şükrü Genç, vatandaşlara elleriyle aşure dağıttı.  Halkla bütünleşmeyi belediye olarak çok önemsediklerini ifade eden Başkan Genç, aşure dağıtımından sonra Ayazağa'da açılan SAGEM şubesini ziyaret etti. Genç daha sonra, Seyrantepe Cem Evi'nde verilen lokma yemeğine katılarak halk ile bir araya geldi.

Başkan Genç, halkla birlikte 


Ayazağa Mdsagemmerkez'de Muharrem ayı dolayısıyla iki bin sıcak aşure dağıtımı yapıldı. Aşurelerini Başkan Genç'in elinden alan vatandaşlar, günün anısına fotoğraf çektirip, Genç'in aralarında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Aşure dağıtımından sonra esnafa kolay gelsin dileklerini ileten Genç, SAGEM'li öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Genç'e ilgi oldukça büyüktü.

 Vatandaş ilgi gösterdi


Her yıl geleneksel olarak yapılan aşure dağıtım programına Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun,meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Saaadet Göne Ergenç ve Ayazağalı çok sayıda vatandaş katıldı.

aşure