Geçtiğimiz ay hayata veda ederek sevenlerini yasa boğan Eyüp Odabaşı’yla birlikte yıllarca yöneticilik yapan İş Adamı Mehmet Akdağ, vefatının ardından Eyüp Odabaşı’yı Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na anlattı.


EYUPODABASISarıyer’in en büyük değerlerinden biri olan Eyüp Odabaşı’nın ölümü tüm Sarıyerlileri derinden üzdü. Vefatının ardından gazetemize açıklama yapan Sarıyer’in sevilen iş adamlarından ve eski Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Mehmet Akdağ, Eyüp Odabaşı’nı anlattı. Ölümünün Sarıyer için ve Türk futbolu için çok büyük bir kayıp olduğunu dile getiren Akdağ, “Eyüp Abi her zaman yanımızda oldu. Kulübü menfaatsiz sahiplendi. Kulübün aşığıydı. kulüp onun her şeyiydi” dedi.

Akdağ: Sarıyer ona çok şey borçlu


Sarıyer’in bütün başarılarının altında Eyüp Odaşı’nın imzasının olduğunu belirten Akdağ şunları söyledi: “Eyüp Odabaşı temiz, bilgili ve becerikli ve tam bir futbol aşığı bir insandı. Türk futbolunda tanınan ve sevilen bir isimdi. Sarıyer denince akla ilk gelen isimlerin başında geliyordu. Sarıyer Spor Kulübü’yle tanışmamı sağlayan Eyüp Abidir. Beni kulübe yönetici yaptı. Eyüp Abi bana ‘Burada görev alacaksın ve bu kulübün başkanı olacaksın’ dedi. Ve 20 sene yöneticilik yaptım. Eyüp Ağabeyi her zaman sevdim saydım. Aramızda hiçbir zaman bir küskünlük olmadı. Sürekli irtibat halindeydik. Buradan bir kez daha sizin aracılığınızla Allah’tan rahmet diliyor, tüm Sarıyerlilerin baş sağlığı diliyorum.”