Sarıyer Posta Gazetesi tarafsız, objektif ve Sarıyer'e değer katan çizgisiyle yoluna devam ediyor. Özel haberlerle dolu gazetemiz 83. sayısı okuyucuyla buluştu.


İlk çıktığı günden beri özel haberlerle Sarıyer'in nabzını tutan Sarıyer Posta Gazetesi, siyasetten sanata, ekonomiden çevre haberleriyle Sarıyer'e değer katmaya devam ediyor. Yaptığı haberlerle dikkat çeken Sarıyer Posta Gazetesi, gündeme taşıdığı sorunların birçoğunun çözülmesine katkı sundu. Sarıyer'de arkasında hiç bir kurum, kuruluş ve kişi bulunmayan Sarıyer Posta Gazetesi'nin yeni sayısına dair açıklamada bulunan Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, gazetenin tarafsızlığına dikkat çekti.

Pehlivanoğlu: Herkese eşit mesafede duran bir çizgimiz var


pehlivanoglu-300x1687 yıldır kendi emekleri ile yayın hayatını sürdürdüklerinin altını çizen Pehlivanoğlu, "Eşit, katılımcı ve demokratik yaklaşımları destekliyoruz. Demokratik, katılımcı ve herkese eşit mesafede duran bir çizgimiz var. Bir kesimin değil tüm Sarıyerlilerin gazetesi olmaya çalışıyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yönlü. Bizler Sarıyer'e katkı sunmak için çalışıyoruz. Yıllarca gazetecilik etiğine ve mesleki ilkelere uygun yayın yaptık ve yapmaya da devam edeceğim. Gazetemiz kendisine Sarıyer’e hizmeti misyon edinen bir yayın oldu ve olmaya da devam edecektir. 7 yıldır kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz. Hiç bir kurum veya kişinin menfaatlerine göre yayıncılık yapmadık ve yapmayacağız. içinde bulunduğum seçim sürecinde de  tarafsızlığım devam edecek. Bu seçimlerde herkese ve tüm partilerle eşit mesafede durarak onların çalışmalarını yansıtacağım.  Sarıyer'e değer katmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Gazetemizin 83. sayıdaki haber başlıklarından bazıları:

Belediyecilik tarihinde bir ilk

Cavlay ailesinin dramı yürek yakıyor

Şöhretler gözünü Türkiye Şampiyonluğuna dikti

AK Parti adayları alan indi

Osmanlı kültürünü yaşatacaklar

Dr. Cengiz Alp’e destek çoğalıyor

KÖY’e plaj geliyor

Otomotiv sektöründe yükselen değer: Özdost Otomotiv

Sarıyer’in tarihi değerleri çürüyor