Gelin arabası kiralama yaz aylarının gelmesiyle en çok üzerinde durulan konulardan biri haline geliyor. Çiftler, evlendikleri günü kusursuz bir hazırlıkla tamamlamak istiyor. Peki gelin arabası kiralamada en çok nelere dikkat etmek gerekiyor?

Düğünlerde en dikkat çeken unsulardan biri de gelin arabası oluyor. İlgi çekici modellerle nikah salonuna ulaşmak isteyen çiftler genelde gelin arabası kiralamayı tercih ediyor. Peki kiralama şartları nasıl belirleniyor?

Gelin arabası seçerken nelere dikkat edilmeli?

Gelin arabası, yeni evlenecek çiftlerin ilk yolculuğa çıktığı araç olacak. Eğer gelin arabası kiralanacaksa, kiralama yapılan firmanın kurumsal bir yapıya sahip olması, aracı kullanacak kişinin deneyimli ve uzman bir kişi olması gerekiyor. Çiftler düğün günü için genelde kusursuz bir gün hayal ederler. Bu nedenle araçlarının da, bu kusursuz günlerinde yarı yolda bırakmaması lazım.

En çok tercih edilen gelin arabası modelleri neler?

En çok tercih edilen gelin arabası, klasikler modellerde klasik limuzin sınıfı oluyor. Bu araçların geniş olmaları, gelinlerin daha rahat inip binmesi, fotoğrafta estetik çıkması nedeniyle genelde çiftlerin ortak tercihi. Çiftlerin bütçeleri uygunsa bizim de önerimiz klasik limuzin sınıfındaki araçlar.

SARIYER POSTA GAZETESİ