HABER: LEVENT PEHLİVANOĞLU
Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Salih Bayraktar, sergilediği başarılı yönetimle 2. Lig Beyaz Grup'ta "Yılın Başkanı" seçildi. Bu anlamlı ödül, üst düzey futbol adamlarından oluşan jüri tarafından layık görüldü. Aynı jüri, Sarıyer Spor Kulübü'nü de 2. Lig Beyaz Grup'ta "Yılın Takımı" olarak onurlandırdı.
Sarıyer'i Şampiyonluğa Taşıyan Lider: Salih Bayraktar
Başkan Salih Bayraktar'ın liderliğinde Sarıyer, gösterdiği üstün performansla şampiyonluğa ulaşarak Trendyol 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Bu tarihi başarıda büyük pay sahibi olan Salih Bayraktar, "Yılın Başkanı" ödülünü alarak Sarıyer camiasını bir kez daha gururlandırdı.
Marka Futbol Ödül Töreni'nde Zirveye Çıktılar
Bu prestijli ödüller, Spor Adamı Ahmet Özer'in öncülüğünde düzenlenecek olan Marka Futbol ödül töreninde sahiplerini bulacak. Türkiye'nin en saygın ödül törenlerinden biri olan Marka Futbol'un 11'incisi, 2 Haziran Pazartesi günü İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Sanat Merkezi Akdeniz Salonu'nda görkemli bir katılımla gerçekleşecek.
Sarıyer Kulübü Başkanı Salih Bayraktar'ın "Yılın Başkanı" ödülünü alacağı ve Sarıyer'in "Yılın Takımı" olarak onurlandırılacağı bu tören, Sarıyer camiası için bir gurur kaynağı olacak.