Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi ve İstanbul KAGEM, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda Sarıyer’de yaşayan toplam 1000 çocuğu ziyaret ederek, kıyafet, kitap, bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler ile yüzlerini güldürecek.

Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında 150’si göçmen çocuklardan oluşan toplam 1000 çocuk bu bayramda Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi ve İstanbul KAGEM tarafından ziyaret edilecek.

MÜFTÜ KADIOĞLU’NDAN HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Corona virüs sürecinin ilk gününden itibaren ekipleriyle sahada yer alan ve desteğe muhtaç vatandaşların yardımına koşan Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi’nden yine anlamlı bir çalışma geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, “Bu yardımlaşmaya bazı gönüllülerimiz internet üzerinden aldıkları ürünleri vakıf şubemize gönderiyor. Onlar adına isimleri belli olan çocuklara biz götüreceğiz. Diğer kısmını ise biz tedarik ederek ulaştıracağız. İnşallah sizde bir çocuğa bayram sevinci olmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. İnternet üzerinden 4-14 yaş aralığı yapacakları kılık-kıyafet alışverişini Merkez Mahallesi Ortaçeşme Caddesi No:55, 34450 Sarıyer adresine gönderebilirler” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ