1 Temmuz saat 05.00 itibariyle normalleşme sürecinin üçüncü etabı başladı. Türkiye genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de hasta sayısı azalmaya devam ederken, Sarıyer Posta Gazetesi olarak bir kez daha rehavete kapılmamaya, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz.

Türkiye Covid-19 salgını ile amansız bir mücadele verirken, son haftalarda vaka sayısında ciddi bir düşüş söz konusu. Bilim Kurulu'nun da tavsiyeleri doğrultusunda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamaları başta olmak üzere birçok yasak kalktı.

LÜTFEN KURALLARA UYALIM!

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz. Sarıyerlilere zorunda kalmadıkça kalabalık ortamlarda bulunmamaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

SOSYAL MESAFE VE MASKE KURALINA RİAYET EDELİM

Normalleşme kapsamında birçok yasağın kaldırılmasının yanı sıra sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanmaya devam edecek. Özellikle hafta sonu güzel havayı fırsat bilip, mesire alanları, sahil ve parklara gidecek olan vatandaşlarımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz. Kalabalık ortamlarda sosyal mesafe ve maske kuralına riayet edelim.

SARIYER POSTA GAZETESİ