İsmail Akgün Devlet Hastanesi’nin daha geniş kapsamlı sağlık hizmeti vermesi için geçtiğimiz günlerde başlatılan kampanyaya Sarıyer’in mahalle muhtarlarından da destek geldi.

İsmail Akgün Hastanesi’nin önünde bir araya gelen Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak ve beraberindeki muhtarlar, hastane için başlatılan kampanyaya açtıkları pankart ile destek verdiler.

“YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN”

Konuyla ilgili Sarıyer Posta’ya konuşan Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, “Sarıyer mahalle muhtarları olarak yıllardır vatandaşa hizmet eden İsmail Akgün Hastanesi’nin taleplere cevap verebilecek donanımda faaliyetlerini sürdürmesini istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sarıyerliler ile birlikte bir basın açıklamamız olmuştu. Bugün de muhtarlar olarak kampanyaya destek vermek için bir araya geldik. İlgili makamlardan bir an önce bu sorunu çözmesini bekliyoruz. Yetkililer sesimizi duysun” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde İsmail Akgün Hastanesi’nin önünde toplanan vatandaşlar başlatılan imza kampanyasına destek verirken, hastanenin talepleri karşılayacak kapasitede hizmet vermesi için yetkililere çağrıda bulunmuştu.

BENZER HABER: SARIYER HASTANESİNİ GERİ İSTİYOR

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/saglik/sariyer-hastanesini-geri-istiyor-h60720.html

SARIYER POSTA