İstanbul'un en büyük ve gözde sitelerinden Maslak Mashattan'da '2021 Yaz Partisi' düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu partide, site sakinleri unutulmaz bir gün yaşadı.

İçerisinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisi nedeniyle insanlar evlerine kapanırken, sosyalleşme neredeyse sıfıra indi. Alınan tedbirler ve aşılamanın hızla devam etmesiyle birlikte birçok yasağın kalkmasının ardından Maslak Mashattan, site sakinleri için parti düzenledi. Massport'un organizasyonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Maslak Mahalle Muhtarı Aslı Nalbant Bütüner ve Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu da katılırken, Velvet Grubu konuklara müzik ziyafeti sundu.

"YAPACAĞIMIZ ORGANİZASYONLARI BİLDİRECEĞİZ"

Partinin açılış konuşmasını yapan Maslak Mashattan Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Öksüz, Yönetim olarak öncelikle insan ilişkilerine önem veriyoruz. 5 kişilik yönetim kadromuzla gösterdiğimiz özveriyi sizler de görüyor ve takdir ediyorsunuz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Ne yazık ki uzun zamandan beri korona salgınından evlerimizde zaman zaman yasaklar kapsamında mahsur kaldık. 1 Temmuz genelgesiyle kalkan yasakları fırsat bilerek, yönetim kurulu olarak almış olduğumuz kararda sakinlerimizin bu sıkıntılı günlerini geride bırakıp yaz sezonunda etkinliklerle bir araya getirip birbirimizi daha iyi tanıma, arkadaşlık ve dostluğun devamını sağlamak için bu tarz etkinlikler yapıyoruz. Belirli tarihlerde yapacağımız organizasyonlarımızı da bildireceğiz" ifadelerini kullandı.

MASHATTAN YARIŞMAYA VE ÖDÜLE DOYACAK

Maslak Mashattan yönetimi olarak yapılan ve yapılacak projeleri anlatan Öksüz, "Geçen hafta pazar günü sitemizin galerisinde belirli yaş gruplarına resim yeteneklerini sergileyen bir etkinlik yaparak ilk startını vermiş olduk. Aynı gün basket sahamızın açılışını 1453 Sitesi'nde Dünya Çocuk Akademisi Yaz Okulu Sahibi Murat Didin Hocamızın çok kapsamlı organizasyonu ile çocuklara basketbol ve birçok oyunlarla müzik eşliğinde yüz boyama şenlikleriyle yapıldı. Bayramdan sonra sitemizde A be B bloklar olarak basketbol, voleybol takımların kurulması çalışması yapılıp kupa maçları düzenlenecek. Sitemizde kutlanacak 30 Ağustos töreninde günün anlamına ve Atatürk'e hitaben şiir okuyacak çocukları ödüllendireceğiz. Daha önce sosyal tesisimizde yapılan ve pandemiden sonra ara verilen masa tenisi turnuvalarının Fulya Türkoğlu'nun eşi düzenliyor. Kendisi ile görüşüp programa alacağız. Bunların dışında tavla turnuvaları da düzenleyeceğiz. Şampiyon olana sitemizdeki restaurant sahipleri sponsorluğunda 4 kişilik aile yemeği ödülü vereceğiz" diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ