Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçede görev yapan 38 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Muhtarlar, toplantıda talep ve önerilerini dile getirdi.

Muhtarların tek tek söz alarak mahallelerine dair istek, talep ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda konuşmaları not alan Başkan Genç, herkese ayrıntılı olarak cevap verdi. Toplantıya belediye başkan yardımcıları da katıldı.

"Daha fazla kreş yapılmalı"

Konuşmasında pandemi döneminde Sarıyer Belediyesi olarak yapılan işlerden dolayı tebrikler aldığını ve gururlandığını dile getiren Genç, birlik olarak her işin üstesinden kolaylıkla gelinebileceğine değindi. Mahallelere kreş yapımı üzerinde duran Genç, alan bulmakta zorluklar yaşandığına değinerek bazı mahallelere birden fazla kreş yapılması gerektiğinin de altını çizdi.

Projeler hakkında bilgi verdi

Belediyesi Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Sarıyerli muhtarlar, vatandaşlar adına konuştu. Toplantıya muhtarların yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Dikkat çeken başlıklar arasında ise alt yapı çalışmaları, yaşam evi talebi, çöp toplama yerlerinin düzenlenmesi, parklarda yeniliklerin yapılması, gibi maddeler vardı. Başkan Genç, mahallelerde başlayacak ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

"Yatırımlar hız kazanacak"

Mahalleler için her şeyin en iyisinin olmasını isteyen Genç, pandemi dolayısıyla ertelenen ve yapılamayan tüm çalışmaların ve yatırımların hız kazanacağına değindi. Genç, mahallelerde alt yapı çalışmalarının devam edeceğine, sosyal tesislerin ve spor salonlarının yapılacağına, üç yeni kreşin yapımına başlandığına, su sporları merkezlerinin, aşevi yapımının, kütüphanenin ve daha birçok hizmetin Sarıyerlilerle buluşturulacağına vurgu yaptı.

SARIYER POSTA