TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Sarıyer Spor Kulübü’nün, 2019-2020 sezonunda ligde mücadele etmesi gereken Ulusal Kulüp Lisansı’nı almaya hak kazandığı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, TFF Kulüp Lisans Kurulu’nun, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunduğu, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ile TFF 2. Lig’deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruların sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre incelendiği belirtildi.

İşte Ulusal Kulüp Lisansı alan takımlar:

Federasyondan yapılan açıklamada, Süper Lig’den Sivasspor ve Gazişehir Gaziantep, TFF 1. Lig’den Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Hatayspor, Keçiörengücü ile Ümraniyespor, TFF 2.Lig’den Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, BAK Spor, Gümüşhanespor, Kahramanmaraşspor, Kastamonuspor 1966, 1922 Konyaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor, Sarıyer ve Tuzlaspor’un verilen süre içerisinde eksiklerini tamamladıkları ve Ulusal Lisans almaya hak kazandıkları belirtildi.

SARIYER POSTA