TFF 2. Lig Beyaz Grubun 13. haftasında Sarıyer ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Taner Taşkın, müsabaka öncesi açıklamalarda bulundu. Taşkın, “Sarıyer saygı duyulacak bir çıkış yaptı” dedi.

Basın toplantısında konuşan Taşkın, “Sarıyer takımı enteresan bir şekilde çıkış yaptı. Oyuncu yapılarını tek tek biliyorum. Saygı duyulacak bir çıkış yaptılar. Sarıyer maçında mağlup olursak şampiyonluk gitmeyecek sadece avantaj kaybedeceğiz. Galip gelirsek şampiyon olmayacağız, avantaj kazanacağız. Beraberlikte yine avantaj kazanacağız. Normal maçlarımızdan bir tanesini oynayacağız. Bizim rakibimiz konumunda bir takım. 6 puanlık maçlardan bir tanesine çıkacağız. Kaybettiğimizde dünyanın sonu olmayacak. Mağlubiyette şampiyonluğu teslim etmeyeceğim, galibiyette de şampiyonluğu tescillemeyeceğiz. O yüzden bizim yenmemiz gereken, puan veya puanlar almamız gereken bir maç” diye konuştu.

Taşkın’dan fair play çağrısı

“Sarıyer maçında olayların değil, futbolun konuşulduğu bir maç olsun istiyoruz” diyen Taşkın, “Hakkaniyetli bir maç olsun. Biz oraya gittiğimiz de düzgün bir şekilde bizi misafir etsinler, buraya geldiklerinde de biz onları burada güzel misafir edelim” ifadelerini kullandı.