Hafta içi mesaisinde bugün Aydınspor 1923’ü deplasmanda yenen Sarıyer Teknik Direktörü Taner Taşkın, aldıkları galibiyeti Sarıyer taraftarına, Başkan Saffet Akkaya ve yönetime hediye ettiklerini söyledi…

Hatayspor mağlubiyeti sonrası çıkış arayan Sarıyer, o çıkışı Aydınspor 1923 karşısında buldu. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Sarıyer, bugün 13.30’da Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda karşılaştığı rakibini evinde 3-2 mağlup ederek, üç puanın sahibi oldu. Maçın ardından Sarıyer Posta İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na telefonda değerlendirmelerde bulunan Sarıyer Teknik Patronu Taner Taşkın, “Galibiyeti Sarıyer taraftarına Başkanımıza ve yönetime armağan ediyoruz.”dedi.

HEM RAKİBİ HEM HAKEMİ YENDİK!

Teknik Direktör Taner Taşkın, Aydınspor 1923’ün  iyi bir takım olduğunu belirterek, “Bugün güçlü bir rakiple oynadık. Aydınspor iyi bir takım. Ancak bugün hakemde kötü bir yönetimde bulundu. Hem rakibimizle hem de hakemlerle adeta mücadele ettik. Buna rağmen kazanmasını bildik.”dedi.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Futbolcularını gösterdikleri mücadeleden ötürü kutlayan Teknik Patron Taşkın, “Ben oyuncularıma güveniyorum. İlk günden bugüne kadar söylediğim bir şey var. Bu çocuklara herkes güvensin, inansın. Bu takım çok iyi bir takım. Yavaş yavaş oturuyor, kendini buluyor. Maç kazandıkça, oyuncularımın güveni arttıkça daha iyi olacağız.”diye konuştu.

KIRKLARELİ MAÇI ÖNCESİ MORAL OLDU!

Hatayspor maçının ardından yine Sarıyer Posta Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na yaptığı değerlendirmede “Hafta içi ve Pazar günü oynayacağımız iki karşılaşmayı kazanmamız lazım.”diyen Teknik Direktör Taşkın, iki maçtan birini geride bıraktıklarını şimdi tamamen Pazar günü oynayacakları Kırklareli maçına konsantre olduklarını kaydetti. Taşkın, “Bugün deplasmanda aldığımız bu galibiyet bize Kırklareli maçı öncesi büyük bir moral oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Pazar günü Kırklareli’yi kendi evimizde ağırlayacağız. Sahada oyuncularım bu maçı kazanarak, taraftarlarımıza yeni bir mutluluk yaşatacak. Pazar günü Sarıyer taraftarını 12. adam olarak yanımızda görmek istiyoruz.”çağrısı yaptı.