resim

Bu sezon oynadığı tüm resmi maçları kazanarak bu yönüyle dünyada da zirvede yer alan VakıfBank, play-off öncesi son lig maçında Sarıyer Belediyesi’ni deplasmanda 3-0 mağlup ederek yenilgisizlik serisini 40 maça yükseltti. Vakıfbank bu konudaki  Türkiye rekorunun yeni sahibi olurken, Sarıyer Belediyesi ise sezonu 8. sırada tamamladı.

Bahçeköy İTÜ Orman Fakültesi Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi Sarıyer Belediyesi’ni 3-0 ile geçen VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ndeki 22. maçını da kazanarak normal sezonu yenilgisiz lider tamamladı. Normal sezonu 22 galibiyet ve rekor ile tamamlayan VakıfBank, rakibi karşısında etkili bir oyunla sonuca gitmeyi başardı. Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ni ilk sırada bitiren VakıfBank’ın play-off ilk turunda rakibi Sarıyer Belediyesi oldu. 

Sarıyer Belediyesi karşısında ilk seti 25-12 ile geçen VakıfBank, sonraki setlerde de üstünlüğünü korudu. İkinci sette 25-22’lik bir skor elde eden VakıfBank, son seti ise 25-06 ile alarak skoru belirledi: 3-0.

VakıfBank, ligin son haftasında galibiyete Polen Uslupehlivan’ın 18 sayısıyla gitti. Onu takip eden oyuncu ise 11 sayıyla Glinka oldu. VakıfBank, bu sonuçla Acıbadem Bayanlar Türkiye Ligi’ndeki 22. maçından da yenilgisiz ayrılan tek takım olmayı başardı. 

Vakıfbank, karşılaşmadan 25-12, 25-22 ve 25-6'lık setlerle 3-0 galip ayrıldı.