Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala play-off grubuna kalacak son takım belli oluyor. Bu ekipler arasında en büyük favori ise 59 puanla 5. sırada yer alan Sarıyer. Lacivert beyazlı ekip, ligi zirvede tamamlaması kesinleşen Manisa FK'yı mağlup etmesi durumunda play-off turuna kalmayı garantileyecek.

Sarıyer, 2 Mayıs Pazar günü saat 15.00'da Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda lider Manisa Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Beyaz Martı'nın, rakibini mağlup etmesi durumunda 36. haftada Çorum FK'ya mağlup olsa dahi en yakın rakibi 24 Erzincanspor'a karşı ikili averajda üstün olduğu için play-off'a kalması kesinleşecek.

1 GALİBİYET YETİYOR

Ligde 59 puanla 5. sırada yer alan Sarıyer, kalan iki maçından birini kazanması halinde en yakın takipçisi olan 24 Erzincanspor'dan ikili averajda üstün olduğu için rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın play-off'a kalmayı garantileyecek. 24 Erzincanspor'un deplasmanda mağlup olmasıyla birlikte büyük bir avantaj yakalayan lacivert beyazlılar, 2 Mayıs Pazar günü Manisa FK ve 8 Mayıs Cumartesi günü Çorum FK ile oynayacağı müsabakalardan 6 puan almayı hedefliyor. Beyaz Martı'nın 2 karşılaşmayı kazanması halinde ligdeki sıralaması Kocaelispor ve Ankara Demirspor'un alacağı neticelerin ardından belli olacak.

MANİSA REKOR PEŞİNDE

Şampiyonluk kupasına hafta içi evinde Gümüşhanespor'u 6-0 yendiği maçın ardından kavuşan Manisa Futbol Kulübü, sezonu namağlup tamamlayıp tarihe geçmek için Sarıyer deplasmanına çıkacak. Bu sezon oynadığı 35 maçta 24 galibiyet, 11 beraberlik alıp rekorlar kıran Manisa FK, kendisi için ligin son maçında Sarıyer'e de yenilmezse Türkiye'de yıllar sonra namağlup şampiyon olan ilk takım olacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ