Sarıyer’de tansiyon giderek artıyor. Sarıyer Spor Kulübü'nün yöneticilerinden Hulusi Derici, “Kamuoyuna Duyuru” şeklinde yerel bir gazetede üzerinden yaptığı açıklamaya karşı Sarıyer tribün lideri Ali Osman Delihasan'dan cevap gecikmedi. 

Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulunan Sarıyer tribün lideri Ali Osman Delihasan, “Ağır bedellerden bahsetmek senin harcın değil Hulusi Derici. Hele de konu Sarıyer Spor Kulübü ve şanlı Sarıyer taraftarı ise! Bizler Sarıyerimiz için nice büyük bedelleri ödedik, bundan sonra da ödemeye hazırız. Bu adanmışlığı sonradan Sarıyerli olanların anlamasını beklemiyoruz. Sarıyer taraftarını mutlu etmek istiyorsan yapacağın tek şey istifa etmektir” dedi.

SARIYER TRİBÜN LİDERİ ALİ OSMAN DELİHASAN’NIN SARIYER POSTA’YA YAPTIĞI AÇIKLAMA

Sarıyer Spor Kulübü'nün başarılı yöneticilerinden” olduğunu ve Sarıyer'e sunduğu hizmetler ile taraflı tarafsız herkesin büyük takdirini topladığını’’ yalnızca kendisi ve açıklama aracı olarak kullandığı satılmış kalemlerin düşündüğü Hulusi Derici’nin unuttuğu bir şey var ise o da daha önce yaptığımız açıklamanın her ne kadar ismimiz ile yayımlanmış olsa da Sarıyer taraftarları’nın ortak görüşü olduğudur. Bizler Sarıyer taraftarları olarak birbirini çok yakından tanıyan kimseleriz. Tribünün ne demek olduğunu bilmeyenlerin bizim aramızdaki kardeşlik bağının ne kadar kuvvetli olduğunun farkında olmamasını da gayet iyi anlıyoruz. Yaptığımız açıklamanın sosyal platformlarda Sarıyer taraftarlarının büyük çoğunluğu tarafından paylaşılmış olması da bu açıklamanın Sarıyer taraftarları’nın ortak görüşü olduğunun kanıtlarından yalnızca bir tanesidir.

Biz kırk kişiyi birbirimizi biliriz Hulusi Derici! Yöneticilerin en önde tuttukları hususun taraftarlarını mutlu etmek olması gerektiğini söylüyorsun. Sarıyer’de taraftar aranıyorsa gelinecek adres bellidir. Şanlı Sarıyer taraftarının ortak görüşü olduğunun altını çizerek belirtmek istemekle beraber Sarıyer taraftarını mutlu etmek istiyorsan yapacağın tek şey istifa etmektir! Unutma ki senin Sarıyer taraftarı ile açılacak hiçbir aran yoktur ve asla olmayacaktır.

Algı operasyonu diyorsanız en büyük algı operasyonu Sarıyer’de özellikle de taraftar kesiminin hiçbirinin tanımadığı, böyle bir yöneticiden ancak ve ancak bizim açıklamamızdan sonra haberdar olan bir topluluğa kendini büyük bir Sarıyerliymiş gibi anlatmaya çalışmaktır. Anlaşılan sen ‘’tribünlere oynamak’’ deyimini yanlış yorumlamışsın. Bu tribünler o tribünlere benzemez. Yapılan açıklamada yaratılmaya çalışılan "Muhteşem Sarıyerli’’ ve "Taraftarın hayran olduğu yönetici’’ algısı bahsedilen algı operasyonlarının en uç noktasıdır. Kulüp içerisinde yapmadan yapıyormuş gibi gösterdiğin daha doğrusu göstermeye çalıştığın şeylerden bahsetmiyorum bile.

Eğer provokatör aranıyorsa gözlerin nereye çevrilmesi gerektiği yine bellidir. Kulüp içerisinde futbolcusundan hocasına, alt yapı oyuncusundan velilere herkesin direkt olarak şahsına karşı şikâyet içerisinde oluşu kimin provokatör olduğunu açık bir şekilde ortaya koyuyor. Altyapı takımlarından U17 üzerine özel bir ilgin olması tesadüf mü yoksa çocuğunun da o takımda oluşu ile bir alakası var mı? Özel bir ilgiden kastımın diğer takımları bu takımın yanında yok sayıyor oluşun, U17 takımındaki değişen hoca sayısı ve ne hikmetse (!) her gelen hocanın senin çocuğuna duyduğu özel ilgi olduğunu gayet iyi biliyorsun. Altyapıda oynayan her kardeşimiz bu semtin öz çocuğudur. Birinin diğerinden ayrılması söz konusu bile olamaz.

Ağır bedellerden bahsetmek senin harcın değil Hulusi Derici. Hele de konu Sarıyer Spor Kulübü ve şanlı Sarıyer taraftarı ise! Bizler Sarıyerimiz için nice büyük bedelleri ödedik, bundan sonra da ödemeye hazırız. Bu adanmışlığı sonradan Sarıyerli olanların anlamasını beklemiyoruz. Şunun altını yeniden ve kalın çizgilerle çizmek isterim ki şanlı Sarıyer taraftarı herkesten büyüktür ve bu şanlı taraftara dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Sarıyer taraftarları olarak ortak düşüncemiz bu haddi kendinde gören Hulusi Derici’nin istifa etmekten başka çaresinin kalmadığıdır. Hiç kimse şunu unutmasın ki bu camianın çatısı altında bulunmak isteyen herkes önce bu kulübün tarihini ve büyüklüğünü iyi bilmeli ve benimsemelidir. Bunların yanında da ŞANLI SARIYER TARAFTARI’nı çok iyi tanımalıdır! Bunları benimsemeyip taraftarı tanımayanların da bu kulüpte barınmaya ne şanı ne şöhreti ne gücü ne parası ne de başka bir şeyi yeter!

SARIYER’in SAHİBİ ATKILILARDIR!