Ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzen Sarıyer, Göztepe karşısında oynadığı futbolla adeta hayal kırıklığı yarattı. Teknik Direktör Bahri Kaya’nın bariz hataları maça damga vurdu. Sarıyer 2 Göztepe 4


Haftanın en kritik maçı olan Sarıyer - Göztepe maçına müdahale ederek, önce skandal bir kararla maçı seyircisiz oynatan Federasyon, bununla da yetinmeyip sahadaki oyuncusu olan Hakem Caner Ak’ın yanlış kararları adeta saç baş yoldurdu. Maç sonunda Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, maçın Orta hakemi olan Caner Ak’a gösterdiği kötü yönetimden dolayı büyük tepki gösterdi.

10918919_395371173970754_187879906124137024_o26. dakikada 1-0 öne geçen Göztepe, 44 ve 53. dakikalarda aldığı iki ucuz penaltıyla skoru 3-0 yaptı. 56. dakikada Güney Atılgan'ın şık vuruşu ile golü bulan Sarıyer, 80. dakikada Hakan Soylu ile farkı 1'e indirdi. Farkın bire inmesinin ardından beraberlik golü için baskıyı iyice arttıran Beyaz Martılar, Göztepe'nin 12.adamı hakem Caner Ak'ı geçemedi. Maçın son dakikalarında da gol baskısını devam ettiren Beyaz Martılar, hemen her pozisyonda hakem engelini aşamayınca, Göztepe sahadan 3 puanla ayrıldı.

BAHRİ KAYA’YA BÜYÜK TEPKİ

Hafta içi karşılaştığı güçlü rahibi Adana Demir Spor’u yenerek Göztepe maçı öncesi moral bulan Beyaz Martılar, Göztepe karşısında adeta hüsrana uğradı. Teknik Direktör, Bahri Kaya, son haftaların formda oyuncularını ilk on birde yer vermemesi büyük tepki topladı. Hatasından ikinci yarının 60. Dakikasında fark eden Kaya, yaptığı değişiklerle de olsa mağlubiyetten kurtulamadı.

IMG_4882GRUP BEYAZ MARTIDAN TEPKİ

Geçtiğimiz Hafta oynanan Pazar Spor maçı nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama kararı ile Göztepe maçını taraftar alınmazken, Sarıyer seyircisi takımlarını, civar evlerin damları ve kapalı spor salonunun çatısından 90 dakika boyunca destekledi. Maç sonunda stat çevresinde toplanan Grup Beyaz Martı taraftar grubu, Teknik Direktör Bahri Kaya ve futbolculara alınan farklı yenilgi karşısında tepki gösterdiler, grup daha sonra Sarıyer Spor Kulübü tesisleri önüne gelerek tepkilerini devam ettiler.

IMG_4887Karşılaşmayı Sarıyer Kaymakamı Osman Gürsoy Bilgin ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç birlikte seyrettiler, maçın ikinci yarısını protokol tribününde ayakta seyreden Başkan Genç, Sarıyer'in atttığı gollerle büyük sevinç yaşarken  yenilen 4. Golün ardından morali bozularak baç bitmeden statdan ayrıldı.

 

Levent PEHLİVANOĞLU