Süper Lig'in ardından pandemi süreci birlikte iki hafta önce başlayan 2. Lig Beyaz Grup’ta, Sarıyer kendi evinde oynadığı Afyon karşısında 1-1 berabere kaldı.

Koronavirüsle mücadele nedeniyle seyircisiz oynanan maç öncesi Grup Beyaz Martı Üyeleri (GBM) ilginç bir koreogrifeye imza attı.

GBM YİNE FARK YARATTI

Lacivert Beyazlı ekibe gönül vermiş taraftarlar maç öncesi, Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda “Karton taraftara hayır, yaşasın manken holiganlar” sloganı ile özel çalışmaya daha imza attı. Geçtiğimiz sene de benzeri koreogrifilere imza atan GBM, olarak Afyon maçı öncesi yapmış olduğu çalışmayı Sarıyer taraftarı ile sosyal medyadan paylaşırken büyük destek gördü.

SARIYER KULÜBÜ’DEN GBM’YE TEŞEKKÜR

Taraftarlar bu uygulamaya oldukça ilgi göstererek yorumlarıyla destek olurken bir teşekkürde, Sarıyer Spor Kulübü’nden geldi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Karton taraftara hayır, yaşasın manken holiganlar! Taraftarlarımız pandemi sürecinde seyircisiz oynanacak maçlar için eşi benzeri olmayan muhteşem bir çalışma gerçekleştiriyor. Emeğinize sağlık.”

SARIYER POSTA GAZETESİ