Sarıyer’de futbol öğrenmek isteyen gençlere verdiği futbol eğitimiyle göz dolduran Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü’nde yeni yönetim belirlendi. 

Azmi Biberoğlu’nun Kulüp Başkanı seçildiği yönetim kurulunda önemli iş ve spor insanları var. 2022-2023 sezonu için iddialı konuşan yeni Başkan Azmi Biberoğlu, “Yeni sezonda parolamız şampiyonluk” dedi.

U-11’den U-18’e kadar liglerde başarı ile mücadele eden takımın, Azmi Biberoğlu başkanlığındaki yeni yönetimde Altay Unan ve Ayla Osmanoğlu Yiğit, Başkan Yardımcısı olarak yer alırken, Kulüp Sekreterliğine Yıldırım Güngör, Saymanlığa ise Gürdal Bayram getirildi.

Yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yıldız Kanaryalarda yeni yönetimde ayrıca Süleyman Kaan Akın, Hasan Çetinkaya,Turgay Biberoğlu,Serkan Demirkaya,Cengiz Sarı,Çetin Ekşi ve Kahraman Karakütük ve Aydın Özcan bulunuyor.

Başkan Azmi Biberoğlu, “Genellikle iş insanlarından oluşan yönetim ekibi oluşturduk. Yeni sezonda parolamız tabii ki şampiyonluk. Bu doğrultuda takıma katkı sağlayacak yeni oyuncular da transfer etmek istiyoruz. Şampiyon olunabilen her yaş kategoride şampiyonluğu takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’ye futbolcular gönderdiklerini de ifade eden Biberoğlu, “Türk Futbolu’na hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Sarıyer Life