LEMİSarıyer Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Lemi Çelik, A takımının maçlarda aldığı yenilgilerden sürekli olarak kendisinin sorumlu tutulup, haksız yere eleştiriye uğradığını belirterek, “Benim ne A takımına yapılan transferlerle, ne futbolcuların alınıp, satılmasıyla, ne de takımın yönlendirilmesi ile ilgili hiçbir etkim ve müdahalem olmamıştır. Bana karşı bu eleştirileri getirenler somut olarak bir tane kanıt gösteremez” dedi.

 

"TRANSFERLERİ BEN YAPMADIM Kİ SORUMLU TUTULAYIM"

LEMİ2

Kendisinin sadece altyapı ile ilgilendiğini ve Futbol Akademisi’nde yetiştirdiği kaliteli oyuncularla A takımını takviye ettiğini söyleyen Lemi Çelik, “Nedense A takımı mağlup olunca taraftar ve spor camiasındaki bazı kişiler oklarını hemen bana yöneltip, beni günah keçisi yapıyor ve haksız yere eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Oysa ki eleştiri nedenleriyle ilgili olarak benim hiçbir bağım ve sorumluluğum yok. Çünkü bu takımın ne transferini ben yaptım ne de oyuncularını aldım. Bu konularda fikir bile beyan etmedim.

"TEK DÜŞÜNCEM FUTBOL AKADEMİSİLEMİ3"

Ben sadece altyapı ile ilgileniyor, futbol okulunda oyuncu yetiştiriyorum. Yüzlerce çocuk burada futbol öğrenip, gelecek için ümit veriyor. İki yılda A takımına 8 oyuncu verdik. Bunlardan 3’ü sürekli takımda oynuyor. 8 oyuncumuz da çeşitli yaş gruplarında İstanbul karmasına girdi. Ayrıca 1. Amatör Milli Takım’a bir santrafor, U 15 Milli Takım’a da kaleci olarak Ümit Canyıldız’ı verdik. Bunun yanında futbol okulu ile halı sahadan her ay 10’a bin liraya yakın gelir elde ediyoruz” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü’nde en sağlıklı işleyen birimin altyapı olduğunu ifade eden Lemi Çelik, A takımının başarısızlığında hiçbir sorumluluğu ve payı olmadığını ifade ederken, başarı kazanılmasında ise önemli katkı sağladığını vurguladı.