TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 22. haftasında Sancaktepe Belediyespor’a konuk olan Sarıyer, rakibini 2-0 mağlup ederek averaj ile 2. sırada yer aldı.

Samsunspor’un puan kaybetmesinin ardından Sancaktepe Belediyespor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Sarıyer, rakibini deplasmanda mağlup ederek, Sakaryaspor ile puanını eşitledi ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyüşünü sürdürdü.

Sarıyer deplasmandan şen döndü

15 Temmuz Stadı’nda oynanan müsabakanın 45+1. dakikada Ali Kuçik’in attığı gol ile soyunma odasına 1-0 önde giden Beyaz Martılar, müsabakanın ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinde bulundurdu. Rakibine şans vermeyen lacivert beyazlı ekip, karşılaşmanın uzatma bölümünde İskender Alın’ın kaydettiği gol ile 2-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca müsabaka bu skorla sona erdi.

Bayraktar yalnız bırakmadı

15 Temmuz Stadı’nda oynanan müsabakayı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, tribünde taraftarlar ile birlikte izledi. Yeni stadyum projesi ile Sarıyerlileri mutlu eden Bayraktar, Sarıyer’i deplasmanda da yalnız bırakmadı ve 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftarların tezahüratlarına eşlik etti.

Sarıyer 23 Şubat Cumartesi günü Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda Eyüpspor’u konuk edecek.