TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 34. haftasında sahasında Utaş Uşakspor’u ağırlayan Sarıyer, rakibine 3-1 mağlup oldu. Beyaz Martı, ligin son haftasında oynanan sonuçların ardından play off’ta Kastamonu 1966 ile eşleşti.

Geçtiğimiz hafta normal sezonda şampiyonluk şansını kaybeden Sarıyer’de gözler play off’a çevrilmişti. Utaş Uşakspor karşısına rotasyonlu kadro ile çıkan lacivert beyazlılarda Teknik Direktör Serdar Bozkurt, fazla forma şansı bulamayan ve alt yapıdan futbolcuları sahaya sürdü.

Hedef belli: Gol yemeden kazan

Ligin 34. haftasında Yılport Samsunspor’un Sakaryaspor’u mağlup etmesiyle birlikte play off’ta Kastamonu 1966 ile eşleşen Sarıyer, serinin ilk maçını Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynayacak. 9 Mayıs Perşembe günü saat 16.30’da sahasında Kastamonu temsilcisini ağırlayacak olan Beyaz Martı, müsabakadan gol yemeden galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Maçın rövanşı 13 Mayıs Pazartesi günü Kastamonu’nda 15.30’da oynanacak.

Sarıyer’in Kastamonu’ya şansı tutmadı

Ligi şampiyon Keçiörengücü’nün ardından ikinci sırada tamamlayan Kastamonu 1966 ile bu sezon 2 kez karşılaşan Sarıyer, bu karşılaşmalarda galip gelemedi. Deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olan lacivert beyazlılar, kendi sahasında ise golsüz berabere kaldı.

Bu istatistiğe dikkat!

Kadrosunda tecrübeli oyuncular barındıran Kastamonu 1966’da, Sarıyer’in aksine gol yükünü birden fazla oyuncu sırtlıyor. Yaser Yıldız 17 golle takımının en golcü oyuncusu olurken, onu 7 golle Ali Kuçik takip ediyor. Bu istatistiğin Kastamonu ekibinde daha dengeli olması dikkat çekiyor. Takımın en golcü oyuncuları 10’ar golle Abdulaziz Solmaz ve Erkan Taşkıran olurken, Sinan Aydın ile Muharrem Ozan Cengiz 9’ar golle takımlarına önemli katkı sağladılar.