Sarıyer'in 1. Amatör takımlarından Pınar Spor' un yeni idari ve teknik kadrosu belli oldu!

2021-2022 Sezonunda Süper Amatör Lig hedefi ile 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan ilçemizin güzide kulüplerinden Pınar Spor’da Sportif Direktörlüğe Mustafa Uslu, Teknik Direktörlüğe ise UEFA A Lisans sahibi Murat Esen getirildi.

Başkan Şentürk “İşi ehillerine verdiğimizi düşünüyoruz”

Pınar Spor Kulüp Başkanı Aydın Şentürk, “Şubat ayında başlayacak yeni sezon öncesi hazırlıklarımız devam ediyor. Sportif ve Teknik Direktörümüzle anlaşmış bulunmaktayız. Ekibimize çok güveniyoruz. Kulübümüz daha önce Süper Amatör Lige yükselememişti. İnşaallah bu onuru yine yaşar ve hedefimize ulaşırız. İşi ehillerine verdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

“Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz”

Şentürk, “Sportif Direktör olarak görev yapacak olan Mustafa Uslu ile önceki sezon 1.Amatör Lige yükseldiğimizde hocamızdı. Teknik direktörümüz ise sportif direktörümüzün uzun yıllardır eğitim ve spor alanında birlikte çalıştığı Murat Esen hocamız olmuştur. Kendisi UEFA A lisanslı çok tecrübeli biridir. Camiamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ligin başlamasını sabırsızlıkla ve umutla bekliyoruz.

Kadro planlaması ve oluşumu için Sportif ve Terknik Direktörün çalışmalara başladığını belirten Şentürk, “Yeni sezonda amaca yönelik bir kadro kurmayı düşünüyoruz. Saha çalışmalarımıza ise 17 Ocak 2022 tarihi itibariyle start vermiş olacağız. Tüm malzeme ve ekipmanımızı tamamladık. Yeni sezonun dostluk ve sağlık içinde öncelikle Pınar Spor camiası ve mahallesi olmak üzere tüm lige katılacak kulüplerimize başarılar getirmesini dilerim” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR MURAT ESEN KİMDİR?

UEFA A Lisans sahibi Murat ESEN; 2004/2005 Yeniköy Altyapı Antrenörlüğü, 2005/2010 Okmeydanı Fetih Gençlik Gelişim Antrenörlüğü, 2010/2013 Eyüpspor Akademi Alt Yapı Antrenörlüğü, 2014 Okmeydanı Fetih A Takım Teknik Sorumlusu, 2014/2017 Karagümrük Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Antrenörlüğü, 2018-2020 Çayırbaşı Alt Yapı Teknik Sorumlusu olarak görev yapmıştır. Halen Yöneticilik ve TÜFAD Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

SARIYER POSTA