Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un zirveyi yakından ilgilendiren maçında karşı karşıya gelen Manisa Futbol Kulübü ile Sarıyer Spor Kulübü, sahadan birer puanla ayrıldı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan lacivert beyazlı ekip zirve takibini sürdürürken, deplasmanda galip gelememe serisini ise 5 maça çıkardı.

Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı her iki kulübün başkanı ve yöneticileri takip ederken, corona virüs önlemleri kapsamında stada seyirci alınmadı.

BEYAZ MARTI'DAN HIRSLI VE İSTEKLİ FUTBOL

Ligin namağlup tek takımı olan Manisa Futbol Kulübü'ne karşı 3 puan hedefiyle çıkan Sarıyer, 90 dakika boyunca hırslı ve istekli futbolu ile dikkat çekti. Maçın henüz 5. dakikasında tecrübeli futbolcu Serdar Deliktaş'ın attığı golle yenik duruma düşen Beyaz Martı, son haftaların formda ismi Bertul Kocabaş'ın 33. dakikada kaydettiği golle beraberliği yakaladı. İlk yarıda başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti. Mücadelenin ikinci yarısında da her iki takım rakip kalede tehlikeler yaratsa da pozisyonları gole çeviremedi ve maç 1-1 tamamlandı. Bu sonucun ardından Sarıyer puanını 31'e yükseltirken, Manisa ekibi 48 puanla liderliğini sürdürdü.

İlk 11'ler

Manisa FK: Ömer Kahveci, Sertaç Şam, Ahmet Kesim, Emir Alagöz, Nizamettin Çalışkan, Hakan Barış, Burak Yılmaz, Zahit Fındık, Serdar Deliktaş, Mehmet Yılmaz, Erhan Kara.

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Savaş Yılmaz, Ömer Bozan, Okan Deniz, İlyas Çakmak, Nuri Terliksiz, Mehmet Cansın Çiçek, Adem Koçak, Oğuz Yıldırım, Bertul Kocabaş.

Sarıyer, 7. hafta erteleme maçında Sancaktepe Futbol Kulübü'ne 3 Ocak Pazar günü saat 13.00'da konuk olacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ